Öne Çıkanlar Atanamayan Uzmanlar Derneği Kadın Kollari İl Başkanları Açıklama Yaptı arıza 14ÇK Cumartesi büyük gün.. Muhtarlık adaylığından çekilen Ayşe Güneş siyaset mi yapacak ?

Bu haber kez okundu.

ÇEKMEKÖY'DE YAZLIK SİNEMA GÜNLERİ BAŞLIYOR

Çekmeköy Belediyesi’nin her yıl düzenlediği “ Yazlık Sinema Günleri” dopdolu bir programla. 8-14 Temmuz tarihleri arasında her akşam saat 20:15’de müzik dinletisi ile başlayacak etkinlikte, Cemal Güngör Parkı ve Şehit Üsteğmen Arif Kalafat Doğa Parkı’nda saat 21:00’de film gösterimleri gerçekleşecek. Çocuk ve yetişkinlere yönelik çeşitli türlerde film gösteriminin yapılacağı etkinliklerde 7’den 70’e binlerce vatandaş ağırlanacak.

1 hafta sürecek sinema şöleninde çocuklara yönelik; Karagöz- Yar Bana Bir Eğlence, Arı Maya 3- Altın Küre ve Çizmeli Kedi- Son Dilek filmleri, yetişkinlere yönelik ise; Sil Baştan Kaynanam, Mahalleden Arkadaşlar, Kim Bu Aile ve Adanış: Kutsal Kavga filmleri gösterilecek.

Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz, “Her yıl düzenlediğimiz ve geleneksel hale gelen yazlık sinemaları bu yılda vatandaşlarımızın hizmetine sunuyoruz. 1 hafta sürecek sinema şölenine katılacak vatandaşlarımıza şimdiden iyi seyirler diliyorum. İnşallah tüm vatandaşlarımız doyasıya eğlenirler.” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner44

banner43