Öne Çıkanlar karadeniz dekorasyon Çekmeköy Oto Ekspertiz Nerede hicabi çamlıca Haluk Ulusoy: Kocaeli Değer Otizm Derneği

Bu haber kez okundu.

Çekmeköy'de Selen Güzellik Akademi'de M.E.B. onaylı "Kuaförlük Eğitimi" kayıtları başladı

Selen Güzellik Akademi'de bir çok kişiye yeni ufuklar açılırken, yetenekleri doğrultusunda boş zamanlarını en güzel şekilde değerlendirme fırsatı sunuluyor. Bu yıl da farklı kurslarla vatandaşlara eğitim ve sosyalleşme imkanı sağlayan Selen Güzellik Akademi'de "Kuaförlük Eğitimi" için yeni kayıt dönemi başladı. 


"Teddirlere uygun şekilde eğitime devam"
Eğitim programlarının tüm dünyayı etkisi altına alan Koronavirüs (Covid - 19) salgını nedeniyle sosyal mesafe kurallarına uygun olarak devam ettiğini belirten akademi sahibi Tülay Bulut ; " Dünyada ve ülkemizde görülen yeni tip koronavirüs salgının nedeniyle bir süre ara vermek zorunda kaldığımız kurslarımız için bir süre önce yüz yüze eğitimi başlatmıştık. Bu kapsamda 16 kişilik sınıflarımızı yarıya indirdik. Haftaiçi ve Haftasonu grupları olarak ikiye ayırdık. Sınıflarımızda maske, mesafe ve temizlik kurallarına riayet ediliyor" dedi.


"Mutlu ve üretken iş insanları yetiştiriyoruz"
Selen Güzellik Akademi sahibi Tülay Bulut; "Öğrencilerimize dünya trendlerine ve yeniliklerine uygun, sektörlerin tüm istek ve ihtiyaçlarını karşılayabilmelerini sağlayacak,  teori ve uygulamaları eksiksiz şekilde öğrenecekleri, Milli Eğitim Bakanlığı onaylı sertifikalı eğitim programları düzenlemekteyiz. Mutlu ve üretken iş insanlarının yetişmesinde katkıda bulunmak adına hizmet vermekte olduğumuz Selen Güzellik Akademi'de kayıtlarımız devam ediyor.  En çok talep gören eğitimlerimiz arasında olan "Kuaförlük Eğitimi" kayıtlarımız  %40 indirim ile başlamıştır. Akademimiz de eğitim gören öğrencilerimiz, 4. seviye - 5 aylık eğitim süresiyle ders sonunda  "Ustalık Belgesi" almaya hak kazanır. Kursiyerlerimiz, Selen Güzellik Akademi ile kendi işinin patronu olma hayallerine bir adım daha yaklaşıyor. Sınırlı kontenjan ile devam eden kayıtlarımızı kaçırmayın. Eğitimlerimiz hakkında bilgi almak ve akademimizi ziyaret etmek isterseniz bir kahveye bekleriz" dedi. 


M.E.B. Onaylı Kuaförlük Eğitim İçeriği
İş orgazinasyonu yapmak
Kişisel hijyene önem vermek
Müşteri karşılama ve ön hazırlık
Saç yıkama işlemi
Fön işlemi
Saç kesimi
Saça boya işlemi uygulamak
Saç rengini açmak
Saça röfle ve meç işlemi yapmak
Saç bakımı
Saça topuz yapmak
Saça örgü uygulamak
Saça permanant ve defrize uygulamak
Saça mizanpli işlemi uygulamak
Vak uygulama
Saça zekzel, akroş, papiyot işlemi yapmak
Saça rasta uygulamak
Saç kaynağı yapmak
Saç ve yüz masajı uygulaması
Ürün satmak
Gelin başı yapmak

Kuaförlük ve Saç Bakımı Kursunda Verilen Belgeler Ne İşe Yarar?
Kuaförlük ve Saç Bakımı Kursundan alınan sertifika, size bir çok işin kapılarını açmaktadır. Bu eğitimden aldığınız belge ile televizyon programlarında, güzellik salon ve merkezlerinde, Bayan- Erkek kuaför salonlarında, tiyatro salonlarında, sinema stüdyolarında, kozmetik imalatçılarında, kamu kurum ve kuruluşları içerisindeki kuaför, güzellik salonu vb. alanlarda rahatlıkla çalışabilir ve ustalık belgesi (Ustalık belgesi; iş yeri açma ruhsatıdır) alabilirsiniz.


 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.