Öne Çıkanlar İlçe yöneticileri ve esnaf ziyaret edildi Armutluda çilingir güvenlik CHP Ümraniye İlçe Başkanlığından Basın Buluşması.. Çatalca

Bu haber kez okundu.

Çekmeköy'de lüks otomobillerden hırsızlık yapan 2 şüpheli yakalandı

Çekmeköy İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, lüks otomobillerden orta konsolları sökerek çalan şüphelilerin yakalanması için çalışma başlattı.

Polis ekipleri, güvenlik kamerası görüntülerinden Merkez Mahallesi'nde park halindeki iki lüks otomobilin kapılarını açarak orta konsollarını çalan 3 kişiyi tespit etti. Ayrıca şüphelilerin hırsızlık yaparken sahte plaka takarak kullandıkları otomobilin, Ümraniye’de olduğu belirlendi.

Otomobilin bulunduğu adrese düzenlenen operasyonda, Aydın Y. ve Erdem İ. yakalandı.

Şüphelilerin emniyetteki işlemleri sürerken, yabancı uyruklu olduğu belirlenen diğer şüphelinin yakalanması için çalışmalar devam ediyor.

AA

Anahtar Kelimeler:
çekmeköyOtomobilHırsız
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.