Öne Çıkanlar mustafa tokat çekmeköyde neşeli mehmet adıyaman çekmeköyde kaşe Çekmeköy Galatasaray Spor Okulu

Bu haber kez okundu.

Çekmeköy'de ; Kilit isim Hüseyin Avni Sipahi. Neden mi?

Adaylık isimleri açıklandığı günden bu güne Ak Parti adayı Ahmet Poyaz, CHP adayı Seyfettin Yıldırım ve DP adayı Hüseyin Avni Sipahi gerçek anlamda sahada aktif bir seçim çalışmalarını yürütüyorlar. Kitlesel toplantılar, ev toplantıları, dernek toplantıları derken artık son viraja gelindi.

Çekmeköy'de 90 gün öncesinde halk tarafından en çok konuşulanlar arasında "Ak Parti kazanır, yok ya olurmu CHP kazanır. Valla listesini iyi yapan kazanır" konşmaları her ortamda sesli konuşulur iken hiç ortada olmayan bir parti bu günlerde konuşulmaya başlandı. Hemen bazı yalakalar bu yazımızdan ne çıkarır amirlerine bu yazımızıyalan yanlış nasıl aktarırlar ama biz her zaman doğru olanı her ortamda Çekmeköy Haber olarak yazdık ve yazmayada devam edeceğiz. 

İLÇE BAŞKANLIĞI OLMAYAN BELEDİYE BAŞKAN ADAYI 

Çekmeköy'de seçim Seyfettin Yıldırım ve Ahmet Poyraz arasında geçer algısını değiştiren isim Hüseyin Avni Sipahi oldu. CHP ve İYİ Parti arasında görüşmeler yaptıktan sonra belediye başkan adayı olamayan Hüseyin Avni Sipahi hiç bekelenmedik bir çıkış yaptı. Seçime ortalama 60 gün kala Çekmeköy'de ilçe binası ve yönetimi olmayan Demokrat Partiden aday olacağı konuşulmaya başlandı. Adaylığını açıklayacak bir ilçe binası bile yoktu. Önce ilçe binasını kurdu. Ak Partide ismi çok öne çıkmış bir isim ile ilçe başkanlığı noktasında önce anlaştı. Sonra o isim vaz geçti. Daha sonra yine bir Ak Partili bir isim Metin Özkan'ı ilçe başkanı olarak seçti. Kadın koları ve gençlik kollarını kurdu hızlı bir şekilde sahaya indi. Önce teşkilatını kurdu. Diğer adaylara nazaran bu yarışa 1-0 başladı Hüseyin Avni Sipahi. 

AHMET POYRAZ ÇIKARDI SÖYLENTİLERİ ÇEKMEKÖY'E YAYILDI

Çekmeköy CHP belediye başkan adayı Seyfettin Yıldırım'ın oylarını bölmek için 

günleİyi tamama ama Çekmeköy'de Demokrat Parti ilçe başkanlığı yoktu. Önce Çekmeköy DP ilçe başkanlığını kurdu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.