Öne Çıkanlar çekmeköy de hırsızlık Ümraniye Firma Rehberi Şehidi Çekmeköy CHPnin güçlü aday adayı Seyfettin Yıldırım adaylık müracaatını yaptı Çekmeköy de G5 selülit masajı

Bu haber kez okundu.

Çekmeköy'de karne heyecanı

Çekmeköy Kaymakamı Adem Arslan, Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz ve Çekmeköy İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Aktaş Mimar Sinan  Mahallesi’nde bulunan Çekmeköy  İlköğretim Okulu’nda karne törenine katılarak öğrencilerin heyecanına ortak oldu. Karne dağıtım töreninde, ailelere gençlere destek olmalarını söyleyen Başkan Poyraz, başarıdan pay çıkardığımız kadar  başarısızlıklardan da ders çıkarmamız gerektiğini vurguladı.

Öğrencilere de nasihatlerde bulunan Başkan Poyraz ” Şimdi sizleri 15 günlük bir tatil bekliyor. Tatilin keyfini çıkarın, ailelerinizi üzmeyin, bilgisayarda, telefonda oynayın ama tüm gününüzü bu oyunlarla ziyan etmeyin  kültür merkezlerimizdeki etkinliklerimizi takip edebilirsiniz, kitap ve dergi okuyabilirsiniz. Tatilde bolca dinlenin, eğlenin; ikinci dönem için enerji depolayın. “ dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.