Öne Çıkanlar Çekmeköy Birey Kurs yaz kampı çekmeköy firma rehberi 3. Kadın Eli Kadın Emeği Festivali Sancaktepede açıldı çekmeköyde microblading elektrik

Bu haber kez okundu.

Çekmeköy'de ibadethanelerde bayram temizliği

Her yıl düzenli olarak bayramlar öncesinde ibadethanelerde bakım, onarım ve temizlik çalışmaları yapan Çekmeköy Belediyesi; ilçede bulunan Cami, Cemevleri ve Diyanet İşlerine bağlı Kuran Kursları’nı Kurban Bayramı’na hazırladı. Vatandaşların bayram namazlarını daha rahat kılabilmeleri için en ince detaylara kadar tüm eksikleri gözden geçirildi.

 

Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz “ İlçemizde 46  Cami ve 2 Cemevi’nde bakım onarım ve temizlik çalışmaları yapıyor, mezarlıklarımızın çevrelerini yıkıyor ve temizliyoruz. Kurban Bayram Namazı sonrasında ise cemaatimize kurban poşetlerini dağıtıyoruz. İlçemizde bu çalışmalar bir gelenek haline geldi. Tüm İslam aleminin Mübarek Kurban Bayramı’nı kutluyorum, “ dedi.

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.