Öne Çıkanlar Adalar koku araç badana ekmek

Bu haber kez okundu.

Çekmeköy'de hafızlar icazet aldı

Çekmeköy Şahinbey Kur’an Kursu Öğrencileri ve Hocalarının hazır bulunduğu Mezuniyet programına Çekmeköy Kaymakamı Resul Çelik, Çekmeköy Müftüsü Vehbi Akşit, Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz, Öğrencilerin Aileleri ve vatandaşlar katılım sağladı.

22 HAFIZ ÖĞRENCİMİZİ MEZUN ETTİK

Çekmeköy Şahinbey Kur’an Kursu yöneticisi aynı zamanda Çekmeköy Şehit Şahinbey Camii İmam Hatibi Mustafa Çetin Bişkin “2 yıldır Çekmeköy Şahinbey Kur’an Kursumuzda eğitim gören 22 hafız kardeşimiz artık görevlerini tamladılar. Mevlam hayırlı işler yapmayı nasip etsin. Dillerinde iman ve Kur’an eksik etmesin” ifadelerinde bulundu.

Çok güzel bir duygu. Bu gün 22 genç Hafız kardeşimiz Hafız olarak mezun oldular ise hayırsever insanlarımızın destekleri ile olmuştur. Allah hayırseverlerin yapmış oldukları hayırları kabul etsin. Bizlere maddi manevi destek olan herkese çok teşekkür ederiz.

Anahtar Kelimeler:
çekmeköyHafızIcazet
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.