Öne Çıkanlar Atanamayan Uzmanlar Derneği Kadın Kollari İl Başkanları Açıklama Yaptı 14ÇK arıza Cumartesi büyük gün.. Muhtarlık adaylığından çekilen Ayşe Güneş siyaset mi yapacak ?

Bu haber kez okundu.

Çekmeköy'de Deva Partisi'nin 1. Olağan Kongresi gerçekleşti

Kongreye Siyasi parti temsilcileri,  meclis üyeleri, bir çok STK temsilcileri, bazı mahalle muhtarları ve çok sayıda partili katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’mızın okunması ile başlayan kongrede geçmiş dönem gelir gider faaliyet raporları ile hesap cetveli oy birliği ile onandı.


Partiden yapılan açıklamaya göre Babacan, kongredeki konuşmasında, terör örgütleriyle mücadele etmenin, devletin en tabii ve en öncelikli görevi olduğunu dile getirerek, "Bunlar kırmızı çizgidir. FETÖ'ye, Pkk'ya karşı verilen haklı mücadelede bakıyoruz, kurunun yanında yaş da yanıyor. Terörle mücadeleyi sulandıran bir tablo. Temel ceza hukuku prensiplerinin görmezden gelindiğine şahit oluyoruz." dedi.


Babacan, hukukun, adaletin peşinde olduklarını ifade etti.


Marketlerin düşman ilan edildiğini savunan Babacan, "Esnafımız 'zincir marketler az sayıda üründe fiyatı düşürüyor, bizi zora düşüyoruz.' diyor. Küçük esnafımızın zincir marketlerden şikayeti, fiyatların yüksek olması değil, düşük olması. Fiyatların artışının temelinde kur artışı var." diye konuştu.


Babacan, iktidar döneminin sonuna gelindiğini savunarak, 2002 ve 2009'da olduğu gibi ülkeyi krizden çıkarmanın partisine nasip olacağını ileri sürdü.

Kongrenin ardından ise ilçe parti merkezinin açılışı da  gerçekleştirildi.

Kurdele kesiminin ardından binayı gezen Babacan, sonrasında esnafı ziyaret ederek, hayırlı işler diledi.



AA- Çekmeköy Haber

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner44

banner43