Öne Çıkanlar Seçimlerde FETÖCÜ aday adayları nerelerde yer bulmaya çalışacaklar 2024 Performans Programı ve Bütçesi Oyçokluğu İle Geçti.. 216 Yapı büyük bir projeye imza attı Yeşil belde sitesi çekmeköy Cumhur ittifakı

Bu haber kez okundu.

Çekmeköy'de Cumhur ittifakının başını; Hamidiye Mahallesindeki bu arsa yakacak

Çekmeköy Hamidiye Mahallesinde otobüs son duraklarının bulunduğu 7028.80 m2 arsa ne yazık ki ihale ile satıldı. Çekmeköy Haber Gazetemizinde yakından takip ettiği ve daha önce bir çok kez gündemde tutuğumuz arsa ile ilgili sona yaklaşıldı. Arsa ihaleye çıktı 26 milyon yani eski para ile 26 trilyona satıldı. Belediye başkanı Ahmet Poyraz’ın masasında imzayı bekliyor.

ARSANIN BAŞINA GELEN PİŞMİŞ TAVUĞUN BAŞINA GELMEDİ

Bahse konu arsa ile ilgili yaklaşık 2.5 yıl önce özel okul imarına çevrilmiş Çekmeköy Haber olarak “Uyuma Çekmeköy arsana sahip çok” konulu haberimizle gündeme getirdiğimizde bir çok Ak Partiye gönül vermiş tanıdıklarımız arayarak bu nasıl başlık diyerek bize sitemde bulunmuşlardı. Daha sonra gelen tepkilerden dolayı ortalama 3 dönümlük alanına devlet okulu tahsisi yapılarak kalan kısmını özel okul imarına çevrilerek satışı için yol verilmişti. İlerleyen aşamalarda ise tekrar arsa özel okul imarından çıkarılarak tekrar kamu alanına dönüştürülerek satıştan vaz geçilmiş olayda kapatılmıştı.

DEĞİŞEN NE OLDUDA TEKRAR BU ARSA SATIŞA ÇIKTI VE SATILDI

Şimdi tüm Çekmeköy halkının aklında deli soruların gündem konusu Hamidiye Mahallesinde bulunan bu arsa neden satıldı konusu oldu. Ne oldu, ne değişti de bu arsa satılığa çıktı. Önceki alınan kararda devlet okulu vardı şimdi alel acele devlet okulu plandan çıkarılarak arsanın tamamının özel bir okula ihale edilmesi doğru oldumu sorusu her kesim tarafından soruluyor.

CUMHUR İTTİFAKI MECLİS ÜYELERİ ve İTTİFAKA GÖNÜL VERENLER  BU KONUDA ÇOK RAHATSIZLAR

Çekmeköy Ak Parti meclis üyeleri ve MHP meclis üyeleri başta olmak üzere Cumhur ittifakına gönül verenlerin tamamı bu arsa satışından ötürü çok rahatsız ve yakın çevrelerinden büyük tepki toplamaktalar. Çekmeköy Hatice Ekşioğlu okulunda okuyan öğrenciler 50 kişilik sınıflarda okuduğunu göz önünde bulunduran Çekmeköy halkı ise bir an önce bu hatadan dönülmesini istiyorlar. Bu tarz işlerin ise Muhalefetin ekmeğine yağ sürdüğünü söyleyen Çekmeköy halkı şimdilik bu işi sıkı takip ederek böyle giderse bu arsa Cumhur ittifakının 2023 yılında başını yakacağını belirtiyorlar.. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.