Öne Çıkanlar Merhamet Ve Adalet Yarışması anneler günü Gazi Çekmeköy Ak Partide; Kılıçlar Çekiliyor mu? 2019 yerel seçimlerinde aday adayları kimler ? Çekmeköy Tapu Müdür gitti meydan ayakçılara kaldı

Bu haber kez okundu.

Çekmeköy'de çalıntı araçla suçüstü yakalandılar

Çekmeköy'de gece saatlerinde devriye gezen gece kartalları beyaz renkli bir kamyonetten şüphelendi ve dur ihtarında bulundu. Ancak araç durmayıp kaçmaya başladı, kısa süreli olarak yaşanan kovalamaca sonucunda araç sıkıştırılarak durduruldu. Ancak şüpheliler bu kez de araçla geri geri kaçmaya başladı. Ekipler birkaç el havaya ateş ederek şüphelileri muhafaza altına aldı.

Araçta yapılan aramada kapı ve kepenkleri açmada kullanılan levye makas ve birçok alet ele geçirildi. Aracın plakasının sahte olduğu anlaşılınca şasi numarasından yapılan sorgulamada onunda çalıntı araç olduğu öğrenildi. Şüphelilerin aynı gece Alemdağ'da bir adresten hırsızlık yaptıkları da ortaya çıktı. Gözaltına alınan Selahattin B.'nin üzerinde bulunan kıyafetinin karıştığı hırsızlık olayındaki ile aynı kıyafet olduğu anlaşıldı. Şüpheliler Selahattin B. ve Yavuz B. gözaltına alındı. Şüphelilerin işlemleri devam ediyor.

Sabah

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.