Öne Çıkanlar Seçimlerde FETÖCÜ aday adayları nerelerde yer bulmaya çalışacaklar 2024 Performans Programı ve Bütçesi Oyçokluğu İle Geçti.. Yeşil belde sitesi çekmeköy 216 Yapı büyük bir projeye imza attı Cumhur ittifakı

Bu haber kez okundu.

Çekmeköy'de bir saldırgan babasını sokak ortasında sopayla dövdü

Olay, geçen Cumartesi Mehmet Akif Mahallesi'nde öğlen saatlerinde meydana geldi. İddiaya göre, son zamanlarda ailesi ile sıkça tartışan R.Y., cumartesi günü babasıyla tartıştı. Tartışmanın ardından babası dışarıya çıktı. Babasını arkasından takip eden R.Y., sokak ortasında babasının kafasına sopayla vurarak darp etmeye başladı. Durumu fark eden vatandaşlar, R.Y.'a tepki gösterince saldırgan olay yerinden kaçtı.

Sağlık ekipleri, başından ağır yaralanan babayı ilk müdahalenin ardından ambulansla Sağlık Bilimleri Üniversitesi Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Hastanede tedavisi süren babanın durumun ağır olduğu öğrenildi. Polis ekipleri, babasını sokak ortasında öldüresiye bir şekilde döven oğlu R.Y.'ı kısa sürede yakalayarak gözaltına aldı. R.Y.'ın uzun zamandır psikolojik sorunları olduğu, babasını ve annesini daha öncede tehdit ettiği öğrenildi. 

DHA

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.