Öne Çıkanlar çekmeköy firma rehberi çekmeköyde microblading Çekmeköy Birey Kurs yaz kampı 3. Kadın Eli Kadın Emeği Festivali Sancaktepede açıldı elektrik

Bu haber kez okundu.

Çekmeköy'de 2 kişinin yaralandığı silahlı kavga kamerada

Çekmeköy'de saat 02.30 sıralarında bir eğlence mekanında iki grup arasında kavga çıktı. İddiaya göre yan bakma nedeniyle çıkan kavga kısa sürede silahlı çatışmaya döndü. Kavgada 2 kişi yaralandı. Olayla ilgili polis ekiplerinin yapmış olduğu çalışmada kavgaya karışan 2 kişi yakalanırken diğer 2 kişiyi arama çalışmaları sürüyor. Kavga anı eğlence mekanının yanında bulunan bir dükkanın güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.

Görüntülerde eğlence mekanından iki grup dışarı çıkıyor. Kısa sürede büyüyen kavgada tarafların birinin elinde bıçak diğerinin elinde silah olduğu görülüyor.

Silahlı kavganın failleri yakalandı

İstanbul Emniyet Müdürlüğü görevlilerince bugün saat 01.30 sıralarında Çekmeköy ilçesi Çamlık Mahallesi'nde bulunan bir işyeri yeri önünde meydana gelen "Silahlı Yaralama" konusu ile ilgili Çekmeköy ilçesinde yürütülen çalışmalarda flaş bir gelişme yaşandı. Edinilen bilgiye göre, bahse konu olayın tartışmaya başlayan iki grup arasında meydana geldiği, Onurhan K. ile Halil T. isimli şahısların yaralandığı ve hayati tehlikelerinin olmadığı anlaşıldı.

Okan G., Ertan Ö., Hakan K., Samet A. isimli şahıslar Ümraniye ve Çekmeköy ilçelerinde farklı adreslerde yakalandı ve olayda kullanılan silah ele geçirildi. Konu ile ilgili yakalanan şahıslardan 3'ü tahkikat işlemlerinin ardından adli makamlarca serbest bırakılırken Okan G. isimli şahıs ise adli makamlara sevk edildi.

DHA-Sabah


Son dakika... Çekmeköy'de 2 kişinin yaralandığı silahlı kavga kamerada | Video
Anahtar Kelimeler:
çekmeköySilahKavga
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.