Öne Çıkanlar Adalar koku araç badana ekmek

Bu haber kez okundu.

Çekmeköy CHP’de genç başarılı işadamı Özer Aydoğan ismi öne çıkıyor

Ben Çekmeköy’de Cumhuriyet Halk Partisine yük olmak için değil yükü omuzlamak için aday olmak istedim diyen Özer Aydoğan bölgede çalışmalarını sürdürüyor.

Makamların gelip geçici olduğuna inanan biriyim

Çekmeköy Haber Gazetesi genel yayın yönetmenimiz Sedat Erdem’i ziyaret eden Özer Aydoğan konuşmasına şöyle devam etti; Bizim makamlar her zaman geçicidir. Önemli olan o makamların kalıcı değil geçici olduğunu iyi bilmektir. Bizim Anadolu’muzda çok kullanılan çok güzel bir söz vardır. At ölür eşek ölür semeri kalır insan ölür eseri kalır. Onun için eser bırakmak lazım. Makamlar milletimize hizmet noktasında bizleri halk ile buluşturan köprü ve yollardır. Milletimizin gönül makamlarına giden yollar ise ancak yürüyerek, ellerini sıkarak ve dertlerine ortak olmaktan geçer” ifadelerinde bulundu.

Kazanan Çekmeköy olsun

İlçe kongresi için aday olan tüm başkan adaylarına da başarılar dileyen Çekmeköy CHP ilçe başkan adayı Özer Aydoğan “Kimin kazandığının benim nazarımda önemi yoktur. Ben bu vesile ile aday olan tüm arkadaşlarıma başarılar dilerim.  İlçe kongrelerimizde her zaman karar delegemizindir. Ben her zaman söylüyorum. Kazanan ilçemiz olsun. Kazanan Çekmeköy olsun” dedi.

Özer Aydoğan Kimdir?

Özer Aydoğan Ordu Mesudiye doğumludur. Ordulu işadamları ve İstanbul Mesudiye Spor Kulübü başkan yardımcılığı görevlerinde bulunmuştur. Kıbrıs Türk Cemiyeti Derneği ve birçok Sivil Toplum Kuruluşlarında yöneticilik yapmıştır. İlkokul, Ortaöğretim ve Lise öğrenciliğini Üniversite hayatına devam etmiştir. Anadolu Üniversitesi İşletme bölümünü bitirerek iş hayatına atılmıştır. 25 yıldır birçok sektörde iş yapan ve Çekmeköy’de ikamet eden başarılı genç işadamı Özer Aydoğan evli ve 1 çocuk babasıdır.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Gaffar oguzkagan 5 yıl önce

Başarılar dileğimle, genç dinamik enerjisi yuksek kardeşimizi kutlar çekmeköy için hayırlı olsun.. herşey çok daha güzel olacak