Öne Çıkanlar 600 bin çekmeköye satılık arsa üretici duşakabin firmaları Gültepe kaza silah

Bu haber kez okundu.

Çekmeköy CHP'de barış elleri havaya kalktı, Seyfettin Yıldırım, Erdoğan Bozkurt

Çekmeköy CHP ilçe başkanlığında basın açıklaması yapan CHP'nin emektarlarından olarak görünen Erdoğan Bozkurt "Belediyeyi kazanma adına başkan adayımızla artık el ele kol kola omuz omuza çalışacağız ve kazanacağız" dedi. 

Her partide olduğu gibi liste krizi Çekmeköy CHP'dede gündeme gelmişti. Erdoğan Bozkurt öncülüğünde istifaların gündeme geldiği kriz Çekmeköy CHP'de bu gün itibariyle son buldu. 

ÇEKMEKÖY'DE ZAFERE ULAŞMAK İÇİN ÇALIŞACAĞIZ

Basın açıklamasında genel olarak meclis üyeliği sıralamasında partiye gönül vermiş ve emek vermiş örgüt mensuplarının liste dışında kaldığını belirten Erdoğan Bozkurt içimize sonradan dahil olan ve kısa sürede tanıdığımız samimiyetinden şüphe duymadığımız donanımlı başkan adayımız Seyfettin Yıldırım ile birlikte "El ele verip büyük zafer için çalışacağız" sözlerini ifade etti. 

BARIŞ ELLERİ HAVAYA KALKTI 

Çekmeköy CHP belediye başkan adayı Seyfettin Yıldırım'ında katıldığı basın açıklamasında günlerdir beklenen barış elleri havaya kalkmış oldu. Seyfettin Yıldırım ve Erdoğan Bozkurt basın mensuplarına vermiş olduğu samimi pozlar fotoğraf karelerine böyle yansıdı. 

Çekmeköy Haber

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.