Öne Çıkanlar kahve makinesi tiyatro fenerbahçe Aday Adayı Yalçınkaya Çekmeköyde Ak Partiye Taze Kan Şart.. hüseyin avni sipahi

Bu haber kez okundu.

Çekmeköy Birey Kurs Merkezi, YKS'de başarılı dereceler çıkardı

Çekmeköy'de bulunan Birey Kurs Mezkezi'nde eğitim gören öğrenciler Yükseköğretim Kurumları Sınavı'nda (YKS) elde ettikleri derecelerle  başarı geleneğini devam ettirdi.  Yaklaşık olarak 2 milyon 600 bin adayın girmiş olduğu sınavda Çekmeköy Birey Kurs Merkezi öğrencileri Türkiye 551.si ve 834.sü olarak başarılara imza atılırken, ilk bine 8 öğrenci, ilk beş bine 16 öğrenci, ilk on bine 38 öğrenci, ilk yirmi bine 59 öğrenci, ilk elli bine 130 öğrenci girdi. 


İşte 2021 YKS'DE Çekmeköy Birey Kurs Merkezi'nin Gurur Tablosu...


“Geçmişten gelen tecrübelerimizle geleceğin bireylerini yetiştiriyoruz.”
Çekmeköy Birey Kurs Merkezi; Eğitim alanındaki tecrübeleriyle bilinen, eğitimin bir ülke için en önemli güç olduğuna inanan, özverili ve nitelikli eğitimciler tarafından kurulmuştur. 


Eğitim, sorumluluk ve özveri isteyen bir hizmet alanıdır. Sorumluluk ve özveri tecrübeyle birleştiğinde ardından başarının gelmesi kaçınılmazdır. Çekmeköy Birey Kurs Merkezi olarak amacımız bilgili, nitelikli, özgüveni yüksek, çağını yakalamış “Geleceğin Bireylerini” yetiştirmektir. Kursumuzda sınavlara hazırlık programlarının yanı sıra okula takviye programları da bulunmaktadır. 


Kursumuzda; BİREY Öğrenci Koçluk Sistemimiz, Öğretmen Kadromuz, Yayınlarımız, Öğrencilerimize ve Velilerimize Yönelik Gerçekleştirdiğimiz Etkin Rehberlik Çalışmalarımız, Birebir Öğrenci Takibimiz, Başarı İzleme Sınavlarımız, Düzenli Gerçekleştirdiğimiz Analizli Deneme Sınavlarımız, Online Çalışma ve Soru Çözüm Sistemlerimiz, Ofis Çalışmalarımız, Analizli Derslerimiz, Kamp Çalışmalarımızla eğitim-öğretim çalışmalarımızı mümkün olan en aktif şekilde sürdürüyoruz. 


Pandemi sürecinde de asla pes etmeden Online Eğitim Çalışmalarımızla, öğrencilerimizin yanında her zamankinden daha fazla yer aldık. Şartlar ne olursa olsun öğrencilerimizin hayallerine giden yolculuklarında onların yanında olmamız, destek olmamız en önemli ilkemizdir. Yaşamımızdaki her sorunun içerisinde “Çözümü Taşıdığı” inancıyla, tüm motivasyonumuzla, enerjimizle, özverimizle, idarecilerimiz ve eğitim kadromuzla geleceğimizin teminatı olan öğrencilerimizin yanında olduğumuzu hatırlatır, saygılar sunarız. 


 “BU MEMLEKETİN ÇOCUKLARINI, BU MEMLEKETE HİZMET ETMELERİ İÇİN YETİŞTİRİYORUZ.” 
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.