Öne Çıkanlar karadeniz dekorasyon Haluk Ulusoy: Kocaeli hicabi çamlıca Çekmeköy Oto Ekspertiz Nerede Değer Otizm Derneği

Bu haber kez okundu.

Çekmeköy Belediyesi Temmuz Meclisi toplandı

Pandemi sürecinde toplanamayan Çekmeköy Belediye Meclisi, Temmuz Ayı Birleşiminde bir araya geldi. Oturum, sosyal mesafe kuralları nedeniyle Çekmeköy Nikah Sarayı’nda yapıldı. Meclis Birinci Başkan Vekili Şenol Alan’ın başkanlık yaptığı birleşimde, 24 gündem maddesi görüşüldü.

Birleşimde,  belediye encümen üyeleri ve 8 ihtisas komisyonunun üyeleri seçimle belirlendi. Nazmiye Çetin, Cengiz Çetükkaya ve Seyithan Turan belediye encümen üyesi olurken; Plan Bütçe Komisyonu, İmar Komisyonu, Hukuk ve Tarife Komisyonu, Kadın ve Aile Komisyonu, Eğitim, Kültür, Gençlik  ve Spor Komisyonu, Harita ve Gecekondu Komisyonu, Çevre ve Sağlık Komisyonu, Engelliler Komisyonu’nun üyeleri seçildi.

AK Parti Grubu adına konuşan Grup Başkan Vekili ve Çekmeköy Belediye Başkan Yardımcısı Şahmettin Yüksel, İBB tarafından kılçık denilerek iptal edilen metro hattının Çekmeköy sakinlerini üzdüğünü, yine İBB’nin projesi olan seyir terası ile ilgili, çalışmaların bu yaza bitmesini beklediklerini ama henüz hiç bir çalışma olmadığını söyledi.

Yüksel ayrıca kültür merkezlerinin daha verimli kullanılabilmesi için İBB’den merkezlerin devrini istediklerini belirtti.

Çekmeköy Belediyesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.