Öne Çıkanlar Sancaktepe TEMde İETT otobüsü servis minibüsüne çarptı: 4 yaralı çekmeköy kuyumcu soygunu sami yayla sürücüsüz metro mahmut hoca

Bu haber kez okundu.

Çekmeköy Belediyesi, bu sene de gazeteciler gününü unutmadı !

Çekmeköy Belediyesi’nin Taşdelen Ormanköy Sosyal Tesisleri’ndeki programda Yardımcısı Fatih Sırmacı ve Basın Müdürü Emrah Arslan ile birlikte bölgenin yerel basın temsilcileriyle biraraya gelen Başkan Ahmet Poyraz, “15 yıldır beraberiz. Pandemi süreci hariç her sene bu anlamlı günde birlikte olduk. Sizlerin de bu şehirde emeği var. Yazdıklarımızla bizlere yol gösterici oluyorsunuz. Tüm basın emekçilerimizin gününü kutluyorum” dedi. Geçen 15 yıllık hizmet süresini özetleyen Başkan Poyraz, “Biz göreve geldiğimizde doğan ve bu şehirle birlikte gelişip büyüyen çocuklarımız bugün birer genç oldular ve özellikle okul ziyaretlerimizde öğrencilerimizin bize olan ilgisi ve sevgisi her şeyin üzerinde” dedi.

İlçeye yeni taşınan vatandaşlara yönelik hane ziyaretlerine değinen Başkan Poyraz, “Evine varıp hal, hatır sorduğumuz ve ‘hoşgeldiniz’ dediğimiz komşularımızın bize yapmış olduğu hayır duası en büyük gücümüz oluyor” şeklinde konuştu. Haftada 3 gün okul ziyaretleri yaptığını kaydeden Poyraz, “Sokakta annesinin elinden tutmuş yavrumuz bize ismimizle Ahmet Poyraz diye hitap edip samimiyetini gösteriyorsa bu şehirde kalıcı bir iz bırakabilmişiz demektir. Önemli olan da biz gittikten sonra geride bir iz bırakabilmek” dedi.

Gazetecilerin sorularını da yanıtlayan Başkan Poyraz, özellikle seçim gündemine ilişkin 3 dönem kuralının ardından 4. dönem için yeniden ada olup olmayacağına yönelik soruya; “Sonuçta bu bizim kendi içimizde partimizin bir kuralı ve illa uygulanacak diye bir mecburiyet yok. Anadolu yakasında Sultanbeyli, Tuzla ve Çekmeköy ilçeleri olarak 3. dönemimizi tamamlıyoruz. 4. dönem adaylı için partimizden şahsıma ‘devam’ yönünde bir görev tevdi edildiği takdirde bizim buna yok deme gibi bir şansımız yok. Her zaman rabbimden hakkımda hayırlısını nasip etmesi yönünde dua ederim” dedi. 

Görev yaptığı 15 yıllık süre boyunca ilçeye sayısız eser kazandırdıklarını kaydeden Başkan Poyraz, “İş olarak, hizmet ve yatırımlar konusunda bu şehre kazandırdıklarımız noktasında ‘fazlası var eksiği yok’ diyebilecek kadar eserler kazandırdık. Elbette sorunlar bitmiş değil, hizmette hiç bir zaman sinir olmaz. Çünkü işleyen, çalışan ve yaşayan şehirlerde her zaman yeni hizmetlere ihtiyaç olur. Dolayısıyla Çekmeköy’de gelişen ve büyüyen bir şehir ve her yeni gelişim beraberinde yeni ihtiyaçları doğurmaktadır. Bizler bu noktada vatandaşımızın talep ve istekleri doğrultusunda hizmet ve yatırımlarımızı sürdürüyoruz” şeklinde konuştu.

Büyükşehir Belediyesi seçimlerine de değinen Poyraz, “31 Mart’ta adayımız Murat Kurum ile İstanbul’u yeniden kazanacağımıza inancım tam ve eksiksiz. İstanbul Muradına erecek. Bunu ilk günden sokaklarda görmeye başladık. Sayın Murat Kurum’un adı açıklanır açıklanmaz sahada muazzam bir ilgi ve ‘kurtarın bizi’ diyen vatandaşlarımızla karşılaşmaya başladık” dedi.

İmamoğlu’nun Çekmeköy’e neler yaptığı yönündeki soruya da Başkan Poyraz; “İBB danışmanları bir video yayınladı. AK Parti’li bazı ilçe belediye başkanı arkadaşlarımızın İmamoğlu’na teşekkür ettiği o videoda keşke ben de olsaydım da, İmamoğlu’na teşekkür edebilseydim. Ben kendilerine teşekkür etmekten onur duyarım ama bu videoda yokum çünkü ilçemize çaktığı tek bir çivi yok. Bakın bizden kreş için yer istediler. Biri Hamidiye diğeri Taşdelen olmak üzere iki ayrı arsa verdik. Ortada ne kreş var ne de başlamış bir çalışma. Şahinbey Caddesi’nin sonunda Doğa Park girişindeki kültür merkezi inşaatı 4 yıldır bıraktığımız gibi duruyor. İtfaiye binası aynı şekilde. Yenidoğan Kavşak Projesi biz karşı tarafta sorunu çözmek için çalışma başlattık diye yapmaya başladılar fakat iş yapmak yerine durumu daha da içinden çıkılmaz hale getirdiler. Taşdelen metro hattını kılçık proje diyerek rafa kaldırdılar. Vatandaşımız her şeyi görüyor ve 31 Mart’ta hepsinin hesabını soracak” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.