Öne Çıkanlar Çekmeköy Birey Kurs yaz kampı çekmeköy firma rehberi çekmeköyde microblading 3. Kadın Eli Kadın Emeği Festivali Sancaktepede açıldı elektrik

Bu haber kez okundu.

ÇEGEDER Cafe Çekmeköy’de açıldı

Çekmeköy’de yeni bir gençlik yapılanmasının temellerini atan, kendi alanlarında yaptıkları girişim ve yeniliklerle tanınan ÇEGEDER Dernek Başkanı Nurullah Çamarası ve yönetim üyesi Eren Karagöz’ün ortaklığında Mehmet Akif Mahallesi’nde hizmete giren cafenin açılışına çok sayıda davetli katıldı.

Açılışa MHP Çekmeköy İlçe Başkanı Cenap Yağmur, Çekmeköy Belediye Başkan Yardımcısı Fatih Sırmacı, AK Parti İBB Meclis Üyesi Rıdvan Bural, CHP Çekmeköy Belediye Başkan Adayı ve iş adamı Seyfettin Yıldırım, İYİ Parti Çekmeköy ve İBB Meclis Üyesi Bora Kılıç, CHP Çekmeköy Meclis Üyesi Şükrü Bakar ile beraber iş ve siyaset dünyası dahil olmak üzere bir çok vatandaş katıldı.

ÇEGEDER Cafe ortaklarından Nurullah Çamarası, “ Çekmeköy’e yeni bir işletme kazandırmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Güzel bir mekan oldu. Gençlerimizin ve ailelerinin rahatlıkla çayını ve kahvesini içeceği, yemek yiyeceği bir mekan oldu. Açtığımız bu cafenin hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum” dedi.

Konuşmaların ardından açılış kurdelesi kesilerek Cafe’de ikramlar sunuldu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.