Öne Çıkanlar Sancaktepe TEMde İETT otobüsü servis minibüsüne çarptı: 4 yaralı mahmut hoca sami yayla sürücüsüz metro çekmeköy kuyumcu soygunu

Bu haber kez okundu.

Çatalmeşe Muhtarı Gürsoy’dan Muhteşem Organizasyon…

Çekmeköy Çatalmeşe Mahallesi Muhtarı Ömer Lütfi Gürsoy, Reşadiye’nin gözde mekanlarından Renkli Bahçe’de düzenlediği muhteşem sünnet şöleni organizasyonuyla ilçe kamuoyunun önde gelen isimlerini buluşturdu. Göreve geldiği günden bu yana her sene yaptığı sünnet organizasyonunu bu sene daha da geliştirerek 50 çocuğun erkekliğe ilk adımı atmasına vesile olan Muhtar Gürsoy’un tüm ayrıntılarını özenle planlayarak düzenlediği şölen ailelere unutulmaz bir gün yaşattı.

Siyasilerden yerel yöneticilere şölene katılan Çekmeköy’ün önde gelen tüm isimleri sünnet çocukları ve ailelerine hayırlı olsun dileklerini ilettiler. Yarışmalardan hediyelere eğlenceli anların yaşandığı şölende sünnet çocukları ve ailelerinin mutluluğu görülmeye değerdi. Çatalmeşe muhtarlığı önünden konvoy halinde hareket ederek Reşadiye Renkli Bahçe’ye geçen sünnet çocukları ve aileleri doyasıya eğlencenin keyfine vardı.

Programa katılarak sünnet çocukları ve aileleri için dua eden Belediye Başkanı Ahmet Poyraz, “Rabbim evlatlarımızın vatana millete hayırlı bireyler olmasını ve onların evliliklerini ve çocuklarını görmemizi nasip eylesin” dedi. Başkan Poyraz; “Böylesine anlamlı bir programda emeği geçen başta muhtarımız Ömer Lütfi Gürsoy’a, bağışçılarımıza ve ailelerimize teşekkür ediyorum” dedi.

Programın evsahibi Muhtar Ömer Lütfi Gürsoy da yaptığı konuşmada, “Hepinizin destekleri ile bu organizasyonu gerçekleştirdik. Başından beri beni yalnız bırakmayan tüm muhtar arkadaşlarıma, bağışları ile bize katkı veren dostlarımıza ve yanımızda durup destek olan herkese çok teşekkür ediyorum. Mahalle kültürünü var eden ve yaşatacak olanlar muhtarlardır. Bugün yapmış olduğumuz bu organizasyon mahalle kültürünü yaşatma ve yarınlara taşıma adına dev bir adımdır” dedi. Muhtar Gürsoy, programa ev sahipliği yapan Renkli Bahçe sahibi Reşadiye eski muhtarı Şaban Sert’e de katkı ve desteklerinden dolayı ayrıca teşekkür etti.

Sünnet şölenine katılan konuklar da yaptıkları selamlama konuşmalarında hayırlı uğurlu olsun dileklerini ilettiler ve çocuklara çeşitli hediyeler takdim ettiler. Belediye Başkanı Ahmet Poyraz, Belediye Başkan Yardımcıları Şahmettin Yüksel, Mahmut Sezgin ve Latif Coşar, İlçe Milli Eğitim Müdürü Burhan Bayrak, İlçe Emniyet Müdürü Abdurrahman Soğuksu, Zabıta Müdürü Ömer İslam, İlçe Jandarma Karakol Komutanı Mehmet Gökçe, Ak Parti İlçe Başkanı Av. Akın İlhan, CHP İlçe Başkanı Melda Tanişman Tutan, MHP İlçe Başkanı Tahsin İnce, Saadet Partisi İlçe Başkanı A. Baki Polat, BBP İlçe Başkanı Murat Arslan, Yeniden Refah Partisi İlçe Başkanı Ömer Zahit Kuvvet, DEVA Partisi Ümraniye İlçe Başkanı Hasan Keleş, İBB Muhtarlıklar Dairesi Başkan Danışmanı Temel Şardan, İBB Muhtarlık İşleri Dairesi Başkanlığı Çekmeköy Sorumlusu Abdullah Karagül, Ak Parti Meclis Üyeleri Keziban Aşık ve Zabit İspir, CHP Meclis Üyeleri Murat Cirav ve Özgür Kip, İYİ Parti Meclis Üyesi Bora Kılıç, MHP Meclis Üyesi Alparslan Şahinoğlu, DP Meclis Üyesi Burhan Damaoğlu şölene katılan isimler arasındaydılar.

Sünnet şölenine ayrıca; Tüm İstanbul Muhtarları Federasyon (TÜMFED) Başkanı Selami Aykut, Çekmeköy Muhtarlar Derneği Başkanı ve Sırapınar Muhtarı Nejat Girgin, Taşdelen Muhtarı Serdar Karaman, Sultançiftliği Muhtarı Engin Çelik, Kirazlıdere Muhtarı Orkun Karakaya, Mehmet Akif Muhtarı Sertif Yılmaz, Reşadiye Muhtarı Erkan Akyılmaz, Cumhuriyet Mahallesi Muhtarı Adem Kınık, Hüseyinli Muhtarı İlhan Kılınç, Çamlık Muhtarı Metin Çoban, Ömerli Muhtarı Hüseyin Uygun, Ümraniye Tatlısu Muhtarı Cezmi Temur, Beykoz Akbaba Muhtarı Yüksel Kılıç, Kartal Uğur Mumcu Muhtarı Soner Eker, Beykoz Kanlıca Muhtarı Yusuf Kır, Trabzon Şenkaya Muhtarı Hüseyin Gürsoy, Girişimci Kadınlar Derneği Başkanı Serpil Erdoğan, KAI Başkanı Rıfat Karakaya, Arsinliler (İstanbul) Dernek başkanı Önder Zeki Keleş, İşadamları Seyfettin Yıldırım, Murat Altun, Fahrettin Kacemer, Lütfi Tiryakioğlu, Niyazi Taştan, Sedat Yalçınkaya, Çetin Çapan, Ekrem Esmeray, Gülali Alagöz, Yalçın Demirkol, Abdullah Gelgeç ve Beyaz Bahçe mekanın sahibi Şaban Sert, Alemdağ Merkez Cami Başmüezzini Oktay hoca gibi Çekmeköy’ün tanınmış pek çok ismi de katıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.