Öne Çıkanlar Atanamayan Uzmanlar Derneği Kadın Kollari İl Başkanları Açıklama Yaptı 14ÇK arıza Cumartesi büyük gün.. Muhtarlık adaylığından çekilen Ayşe Güneş siyaset mi yapacak ?

Bu haber kez okundu.

Çarşı pazarda fiyat yine el yakıyor!

Son aylarda akaryakıt ve döviz kurlarındaki durgunluğa rağmen gıda fiyatları durmak bilmiyor. Et, süt, peynir ve yumurtanın yanına ise hiç varılmıyor. Hayat pahalılığı yüzünden kilogram ile alışveriş yapamayan vatandaşlar pazara ve markete gittiklerinde ürünleri tane ile almaya başladı. Ancak ürünler tek tek alınınca bile oldukça pahalıya geliyor. Soğanın 20 liraya dayandığı marketlerde çıkma sebze ve meyve bile cep yakar durumda.

Yüksek enflasyon ve hayat pahalılığı vatandaşları kara kara düşündürüyor. Beyaz ette birkaç ay önce 25-30 lira olan tavuk fiyatı 50 liraya çıkmış durumda. Kırmızı et alamayan vatandaşlar kemik alıp suyu ile yemek yapıyor. Ancak kasapların bir dönem atık olarak kullandığı kemiğin fiyatı da diğer ürünlerde olduğu gibi uçuşa geçti. 8-9 liralık kuzu kemiğin fiyatı yüzde 300’lük artışla 40 lira oldu. Bol zamanı olan bir çok vatandaş 3-5 saat marketlerde gezerek indirimli ürün arıyor. Tost ekmeği ve yufkanın bile indirimlisini arayan tüketici giyim-kuşamdan hepten geçmiş halde..

Haber Kaynağı : http://www.yerelgazete.com.tr/sogan-bile-19-99-lira-20-olsa-nasil-alirdik/

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner44

banner43