Öne Çıkanlar ÇEGEDER 7103 sayılı yasa İbrahim Özdemir emel çokgezen hint keneviri

Bu haber kez okundu.

Çamlık Mahallesi Muhtar Adayı Metin Çoban seçmenleriyle yemekte buluştu

Yaklaşan yerel seçimler öncesi çalışma temposunu iyiden iyiye artıran Çamlık Mahallesi Muhtar Adayı Metin Çoban, organize ettiği toplantıda vatandaşlarla bir araya gelip desteklerini aldı.

Çamlık Mahallesi’nde düzenlenen toplantıya Aybastı Belediye Başkan Yardımcısı Ziya Akkuş, AYDEF Başkanı Ali Danış,  Çekmeköy Sivaslılar Dernek Başkanı Veysel Tuna, Toygar Köyü Yardımlaşma ve Danışma Derneği Başkanı Yücel Yalçınkaya, Zaferi Milli Köyü Dernek Başkanı Süleyman Örsün, Çekmeköy Sivas ve İlçeleri Dernek Başkanı Hüseyin Yücel, Erzurumlular Dernek Başkanı Abdul Baki Özdemir,  Kayabaşı Köyü Derneği Yüsel Evsen, İstanbul Üçyollular Dernek Başkanı Sedat Erdem, Çekmeköy AK Parti’den Meclis Üyesi Adayları Turgay Tuna, Hamza Çoban ve Erol Uçar, Çamlık Mahallesi Muhtar Adayı Mehmet Can Alan,  iş adamları, site yöneticileri, Çamlık Mahallesi sakinleri ve birçok kişi katılım sağladı.

Toplantının açılış konuşmasını yapan Çamlık Mahallesi Muhtar Adayı Metin Çoban, muhtar olması ile çok güzel işler yapacaklarını söyleyerek, “Mahalle halkımın sevgisine, güvenine layık olmak için hizmete talibim. Yasal görevlerini  yerine getiren bir muhtardan ziyade her türlü sorun için koşturan, ailenizin bir ferdi gibi hareket eden bir muhtar olmaya çalışacağım. 30 yıldır Çamlık mahallemizde ikamet ediyorum. Çekmeköy’ün çamurlu yollarında yürüdük. Elimizde bidonlarla çeşmelerden su doldurduğumuz günleri çok iyi hatırlıyorum. Mahallemizde birçok komşumuzun acısını ve mutluluğunu birlikte paylaştık. Yıllardır Çamlık mahallesinde ikamet eden bir kardeşiniz olarak bende mahallemize hizmet noktasında varım diyerek muhtar adayı oldum. Tüm mahalle sakinlerimizin desteğini bekliyorum. Ben ve azalarım çıkmış olduğumuz bu yolda değerli oylarınıza talibiz” dedi.

Program yemek sonrasında fotoğraf çekiminin ardından sonlandı.

METİN ÇOBAN KİMDİR?

Metin Çoban 1966 Ordu Aybastı’da doğdu. İstanbul’un taşı toprağı altın diyerek yapılan gurbet yolculuğunda Çekmeköy’e gelerek inşaat işleri ile uğraştı. Çekmeköy’de kurmuş Çobanoğlu İnşaat olarak bir çok inşaat projelerinde yüklenici oldu. Sivil Toplum Kuruluşlarında ve sosyal çalışmalarda her zaman aktif görev aldı. Günümüz teknolojisinde ve yaşam koşullarımızda öncü olan “Eğitim ve Gelişim” konulu seminerlerine katılarak sertifika aldı. Çekmeköy’de bulunan köy ve ilçe derneklerinin çatı derneği olan Çekmeköy Ordulular derneğinde başkanlık yapmakta olup 30 yıldır Çekmeköy’de ikamet eden işadamı Metin Çoban evli ve 4 çocuk babasıdır.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.