Öne Çıkanlar Gökan Göz ; Araç kiralarken sözleşmeye dikkat edin senet imzalamayın Diş Hekimi Ecem Özçelik ile Çocuklarda diş travmasını konuştuk Seyfettin Yıldırım ; Çekmeköy için vizyon projelerini açıkladı Ümraniye Belediyesinin düzenlediği yarışmaya 330 okçu katıldı Hüseyin Avni Sipahi ; Basın mensuplarına projelerini ve A TAKIMINI tanıttı

Bu haber kez okundu.

Blackwings Sancaktepe Şampiyon !

Deneyimli antrenör Metin Ağırbaşoğlu'nun head coach olarak başında olduğu Blackwings Sancaktepe İstanbul SK U11 takımı Seri A Klasman grubunda İstanbul şampiyonu oldu. Final maçında Takım Yıldızları ile karşılaşan takım, karşılaşmadan 35 - 49 galip gelerek 1. olarak şampiyonluk imzasını attı. Blackwings Sancaktepe kulüp kurusucu Dağhan Pulluk " Tüm sporcuları ve Blackwings Sancaktepe ekibini tebrik ederiz. Gerçekten zoru başardık. Bu anlamda destek olan gönülleri bizimle olan herkese sonsuz teşekkürlerimi sunarım.Böyle bir çalışma ekibimizle daha çok şampiyonluklar kazanmak için mücadele edeceğiz" dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.