Öne Çıkanlar ATA İttifakı Bileşeni Adalet Partisi Sahada Ak Parti Çekmeköyde Bakan Kurumla Yoğun Gün… Çekmeköyde vatandaşlarla buluştu Açıklaması Bakan Murat Kurum Sancaktepe Saadet Partisi İftarda Buluştu.

Bu haber kez okundu.

Başkan Yücel Evsen: "Büyük hedeflerimiz var..."

İstanbul 2. Amatör Lig 19. Grup’ta mücadele veren Çekmeköy Çarşıspor Kulübü, yeni başkan Yücel Evsen ve yönetimi ile en parlak dönemini yaşıyor. Teknik heyet, sporcular, yöneticiler ve Başkan Yücel Evsen, Üsküdar ekibi Çınarspor’la yapılan maçta alınan 2-0’lık galibiyetin ardından iftar sofrasında biraraya geldi. Yüzlerin güldüğü, keyiflerin yerinde olduğu iftar buluşmasında konuşan Başkan Evsen, “Birlik, beraberlik ve umutların yeşerdiği bu çatı altında güzel bir aile olduk. Burada samimiyet görüyorum, dayanışma görüyorum, arkadaşlık görüyorum ve daha önemlisi geleceğe dair gençlik hayalleri görüyorum. Her biriniz değerlisiniz, kıymetlisiniz. Ben ve bütün yönetici arkadaşlarım sizler için mücadele etmeye devam edeceğiz” dedi.

Başkan Evsen; Pırıl pırıl gençlerimizin sporla kaynaştığı bu kulübü çok daha ilerilere taşıma hedeflerimiz, güzel hayallerimiz var. Örneğin gençlerimizin daha özgür biçimde sporunu yaptığı, sosyalleştiği bir kulüp merkezi, yeri ve sosyal tesisleri kurmayı planlıyoruz. Sporu tabana ve topluma daha fazla yaymak ve gençlerimizi sporla bütünleştirmek istiyoruz. Bu spor kulübünde şahsım ve yönetim kurulu üyesi arkadaşlarımla birlikte sizlere hizmet etmekten duyduğum hazzı ve keyfi inanın başka hiçbir işte almıyorum. Bugün de yeşil sahalara çıkıp aslanlar gibi topunuzu oynadınız. Büyük heyecanla izledik. Başarılarınızla bir kez daha gurur duyduk. Süper Lig’de top koştursaydınız ancak bu kadar mutlu olabilirdim diye düşünüyorum. Hepinizi kutluyorum. Birliğimiz daim olsun” şeklinde konuştu.

Çarşıspor kulübü hocası, kaptanı ve bazı yöneticileri de yaptıkları konuşmalarla güzel bir dönem yaşadıklarını dile getirdiler.

Anahtar Kelimeler:
çekmeköyRamazanIftar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.