Öne Çıkanlar Atanamayan Uzmanlar Derneği Kadın Kollari İl Başkanları Açıklama Yaptı 14ÇK arıza Cumartesi büyük gün.. Muhtarlık adaylığından çekilen Ayşe Güneş siyaset mi yapacak ?

Bu haber kez okundu.

Armutlu Kaymakamı Yusuf Melikşah Aydın, İstanbul medyasını ağırladı

Çekmeköy’de başarılı projelere imza atan, bölgenin sevilen ve sayılan. İşadamların’dan Sedat Erdem’in davetlisi olarak Armutlu’da bir dizi programlara katılan. İstanbul’da yayın yapan gazeteciler, sırasıyla Armutlu Belediye Başkanı Mustafa Tokat ve ilçe Kaymakamı Yusuf Melikşah Aydın’ı ziyaret ederek istişareler’de bulundu.

“Kaymakam Aydın, basının herzaman dördüncü güç olduğunu söyledi”

Yalova’ya bağlı Artmulu ilçesi Kaymakamı Yusuf Melikşah Aydın , basın mensuplarını çay sohbetiyle ağırladı. Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette. Kaymakam Aydın, basın mensuplarının çalışma ve iş yöntemiyle kaymakamlık makamının çalışma koşulları arasındaki benzerliklere örnekler verdi. Kaymakam Yusuf Melikşah Aydın, basının ülkemizde dördüncü kuvvet gücü olduğunu hatırlatarak, basın mensuplarının yaşadığı yer ve bölgenin kulağı ve gözü olduğunu ifade edip basının önemli bir görev üstlendiğini dile getirdi. Kaymakam Yusuf Melikşah Aydın, İstanbul’dan ta buralara kadar gelerek bizleri mutlu ettiniz, duyarlılığınız’dan dolayı teşekkür ediyorum şeklinde konuştu

İstanbul’da yayın yapan gazeteciler’de Kaymakam Yusuf Melikşah Aydın’a teşekkür ederek başarılar diledi. 

Armutlu Kaymakamı Yusuf Melikşah Aydın Kimdir?

1992 yılında Erzurum’da dünyaya gelen Kaymakamımız Yusuf Melikşah AYDIN, aslen Amasya İli Suluova İlçesi nüfusuna kayıtlıdır. İlkokulu Çanakkale’de ortaokulu Ankara’da ve liseyi Eskişehir Fen Lisesi’nde bitirdi. 2017 yılında Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi’nden mezun olmasını müteakip aynı yıl Kaymakamlık sınavını kazanarak 106. Dönem Mülki İdare Amiri olarak Kaymakamlık mesleğine intisap etti. İl Merkez stajını Eskişehir’de Kaymakam Refikliği ise Kütahya/Tavşanlı ve Balıkesir/Havran ilçelerinde tamamladıktan sonra Yozgat/Çayıralan ve Konya/Halkapınar Kaymakam Vekilliği görevinde bulundu.


Nevşehir’de Mülkiye Müfettişi Refakatinde stajı tamamlamasını müteakip Bakanlık emriyle Amman, Beyrut, Kudüs, El-Halil, Ramallah, Sayda ve Trablusşam’da 6 ay birtakım incelemelerde bulunduktan sonra Artova Kaymakamlığı ve Ardahan Vali Yardımcılığı görevlerini ifa eden Kaymakamımız İçişleri Bakanlığı’nın onayıyla 29.12.2022 tarihinde ilçemizdeki görevine başlamıştır. Sayın Aydın ileri düzeyde Arapça ve İngilizce bilmektedir.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner44

banner43