Öne Çıkanlar çekmeköy de hırsızlık Ümraniye Firma Rehberi Şehidi Çekmeköy CHPnin güçlü aday adayı Seyfettin Yıldırım adaylık müracaatını yaptı Çekmeköy de G5 selülit masajı

Bu haber kez okundu.

Akçalar Peynircilik torun Hakan Şen'e emanet

26 Kasım 1989 tarihinde Bursa’da dünyaya gelmiştir. İlk, orta ve lise eğitimini Bursa’da tamamlamıştır. Lisans eğitimini Balıkesir Üniversitesi Elektronik bölümünde sürdürmüş  olmasına rağmen 3 nesildir devam eden aile mesleği olan “peynirciliği” seçmiştir. Öğrenim hayatı boyunca her zaman mükemmelliği arayan Hakan Şen seçtiği meslekte de her zaman zirveye ulaşmak için çaba göstermiştir. Bu yüzden ürettikleri mamûlde doğallığı, saflığı ön plana almıştır. Bundan dolayı müşteri memnuniyeti her zaman maddi kazanımların önüne geçmiştir. 

Bursa’nın en eski peynir firmaları olmalarına karşın müşterileriyle bir aile samimiyetiyle çalışmalarından dolayı şu ana kadar Bursa dışında şube açarak faaliyette bulunmamıştır. Ancak; müşterileriyle kurduğu bu samimi ilişki neticesinde, “Akçalar Peynircilik”ten vazgeçemeyen müşterileri için Türkiye’nin her noktasına kargo vasıtasıyla hizmet vermeye başlamıştır. Memnun olan her müşterinin “Akçalar Peynircilik” ailesini büyüteceğini misyon edinen Hakan Şen, bu yolla günün 24 saati, elinden gelen her türlü çabayı göstermektedir. Şen ailesinin, dedeleri Ali Şen’in koyduğu vizyon doğrultusunda, baba Hüseyin Şen, abisi Ali Şenle birlikte  çalışan Hakan Şen, peynircilikte yeni bir konsept ortaya koymuşlardır. Her zaman doğal ve taze ürünlerle müşterinin karşısına çıkmışlardır. Peyniri “şirdan mayası” kullanarak yapmaları, müşteri çeşitliliğini sürekli arttırmaktadır. Buna karşın her zaman ilk günün heyecanıyla faaliyetlerini sürdürmeye devam eden Şen ailesine ulaşmak bir tık mesafesinde olmaya devam etmektedir.

www.akcalarpeynircilik.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.