Öne Çıkanlar Sancaktepe TEMde İETT otobüsü servis minibüsüne çarptı: 4 yaralı çekmeköy kuyumcu soygunu sami yayla sürücüsüz metro mahmut hoca

Bu haber kez okundu.

Aday Adayı Yalçınkaya; “Çekmeköy’de AK Parti’ye Taze Kan Şart..”

STK’ların ve işdünyasının önde gelen isimlerinden AK Parti Çekmeköy Belediye Başkan Aday Adayı Yücel Yalçınkaya, hiçbir zaman kopmadığı sahada gerçekleştirdiği yoğun çalışmalarla kamuoyunun nabzını tutmaya devam ediyor. Çekmeköy yerelinde 15 yıllık AK Parti iktidarında üstün belediyecilik hizmetlerine imza atıldığını ve halk nazarında bu sürecin yenileşmeyle daha güçlü bir döneme evrilmesi gerektiği duygusunun hakim olduğunu ifade eden Yalçınkaya, “Çekmeköy’de AK Parti’ye taze kan şart. Genç ve dinamik yapısıyla her zaman halkın içinde olan ve her kesimden daha yüksek oy kazandıracak kadrolarla yenileşme ve tazelenme partimize güç katacaktır, kuvvet verecektir. Yeni kadrolar, yeni heyecan ve yeni ufuklar olacaktır” şeklinde konuştu.

İmardan şehirciliğe, sosyal ve kültürel alanlardan spor, sanat, eğitim ve sağlığa kadar hayatın her alanında AK Parti belediyeciliğinin Çekmeköy’de tarih yazdığını dile getiren Yalçınkaya; “Şimdi önümüzde Türkiye yüzyılı şehirleri için yepyeni bir dönem başlıyor ve bu yeni dönemde Çekmeköy, yepyeni kadrolarla yenileşme beklentisi içerisindedir. Daha modern, daha çağdaş, daha gelişmiş Çekmeköy için milletimiz bizlerden daha cesur çıkışlar beklemektedir. Milletin partisi AK Parti’mizin; milletin içinden, milletle birlikte yol yürüyenlerle bu yenileşmeyi gerçekleştireceğine inancımız tamdır. Partimizin gücüne güç katacak her türlü yenilik hareketinde görev ve sorumluluk üstlenmeye hazırım” şeklinde konuştu..

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.