Öne Çıkanlar iş kazası Çemeköy Erol Gül Ataşehir Ümraniye Galatasaray Spor Okulu

Bu haber kez okundu.

Abdüllatif Şener ; Çekmeköy'de değişimin anahtarı 31 Mart'ta sizin elinizde olacak

Çekmeköy Şahinbey Caddesinde esnaf ziyaretinde bulunarak bir çok seçim çalışmasında Seyfettin Yıldırım'a destek olan CHP Konya Milletvekili Abdüllatif Şener "İstanbul'da Ekrem İmamoğlu'na Çekmeköy'de Seyfettin Yıldırım'a oy verin ki metal yorgunluklar gitsin" dedi. 

Seçim çalışmaları kapsamında millet ittifakı Çekmeköy İyi Parti İlçe Başkanı Dilaver Koç ve Çekmeköy CHP İlçe Başkanı Cahit Barutçu’da eşlik etti. Barutçu ve Yönetim Kurulu sahada seçim çalışmalarında hazır bulundular.

Şener ; Değişimin anahtarı 31 Mart'ta sizin elinizde olacak

Çekmeköy'de katıldığı programlarda konuşma yapan CHP Konya Milletvekili Abdüllatif Şener "31 Mart yerel seçimlerinde karar Çekmeköy halkınındır. Değişimin anahtarı 31 Mart tarihinde sizin elinizde olacaktır. Metal yorgunluğu olanları biraz dinlendirin" dedi. 

Halkımız çok dertli. Birçok sıkıntıyla boğuşuyorlar. 

Seçim çalışmaları kapsamında bir çok programa katılan Çekmeköy CHP belediye başkan adayı Seyfettin Yıldırım ; Derman bizde, çözümler bizde, Çekmeköyümüze yakışır projeler bizde. İnşallah, 31 Mart akşamı Çekmeköy tek yürek olacak, hep beraber Çekmeköy’ümüzü hak edildiği şekilde yöneteceğiz" ifadelerinde bulundu. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
KARADENİZ RÜZGARİ 5 yıl önce

şu zavallı nasıl dinliyorlar ya. adam çıkarı için dinini sattı ya.