Öne Çıkanlar Çekmeköy Birey Kurs yaz kampı çekmeköy firma rehberi 3. Kadın Eli Kadın Emeği Festivali Sancaktepede açıldı çekmeköyde microblading çekmeköy

Bu haber kez okundu.

2020 model  i10 yepyeni yüzü ve teknolojileriyle geliyor! Çok yakında Coşkun Oto’da.

Genç, dinamik tasarıma ve birbirinden farklı teknolojik özelliklere sahip Yeni Hyundai i10’un hayatımıza girmesine çok az süre kaldı.

A segmentine daha fazla konfor ve teknolojik özellik getirecek olan Yeni Hyundai i10’u hepimiz heyecanla bekliyoruz.

Boyutları aşan büyüklük.
Yeni dinamik tasarımından, çok yönlü bağlantı ağına ve gelişmiş güvenlik paketine; tamamen yenilenmiş i10, kompakt boyutuna rağmen her açıdan daha büyük ve daha iyi. Heyecan verici detaylar, çok yakında!

Büyük tasarım, görmezden gelinmesi imkansız.
Yeni i10 daha ilk bakışta güven duygusu uyandırıyor ve dikkatleri üstüne çekiyor. Bu model; keskin açıları, güçlü hatları ve yuvarlak kıvrımlarıyla kompakt otomobil segmentine olağanüstü ölçüde dinamik ve çevik bir model. Hangi açıdan bakarsanız bakın bu otomobilin tarzı olduğu her detayından belli oluyor.

İçeride sizi büyük bir sürpriz bekliyor.
İçeriye adım atın; hayran kalacağınız çarpıcı ve genç tasarım sizleri bekliyor. Uzun aks mesafesi ve etkileyici bagaj hacmi sayesinde sunduğu büyük ferahlık da cabası. Ayrıca son teknoloji multimedya sistemi, sizi modern bir görünümle karşılıyor. Daha fazlası çok yakında!

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.