Öne Çıkanlar Atanamayan Uzmanlar Derneği Kadın Kollari İl Başkanları Açıklama Yaptı 14ÇK arıza Cumartesi büyük gün.. Muhtarlık adaylığından çekilen Ayşe Güneş siyaset mi yapacak ?

Bu haber kez okundu.

19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı coşkusu..

Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Anadolu’nun kurtuluş mücadelesini başlattığı bandırma vapuruyla Samsun’a çıkışının 105. yılı büyük bir coşku ve heyecanla kutlandı.19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nda Çekmeköy’de çeşitli etkinlikler düzenlendi. Düzenlenen programlara Kaymakam Resul Çelik, Belediye Başkanı Orhan Çerkez, CHP İlçe Başkanı Melda Tanişman Tutan, siyasi parti ilçe temsilcileri, belediye başkan yardımcıları, meclis üyeleri, muhtarlar, öğretmen ve öğrenciler ile vatandaşlar katıldı.

Sabah Taşdelen Karanfil Parkta;saygı duruşu, istiklal marşı ve çelenk sunumuyla başlayan törenler Alemdağ Stadı’nda okulların resmi tören geçit töreni, folklor gösterisi, karate, okçuluk ve müzik dinletesi ile devam etti. İlçedeki okullarda 19 Mayıs temasıyla düzenlenen  resim, komposizyon ve şiir yarışmalarında dereceye giren öğrenciler ödüllerini Çekmeköy protokolünün elinden aldılar.

19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nı kutlayan Çekmeköy Belediye Başkanı Orhan Çerkez; “Sevgili gençler… Gazi Mustafa Kemal Atatürk, 105 yıl önce bugün hepimizin hafızalarına kazınan, “Ya bağımsızlık ya ölüm” sözlerini söyleyerek Türkiye Cumhuriyeti’nin  kuruluş yolunun meşalesini yaktı. 19 Mayıs, Türk Milleti’nin bağımsızlık ve özgürlük umutlarının inanca dönüştüğü, aydınlık bir geleceğin, inancın vücut bulduğu gündür. Bizlere düşen görev, Cumhuriyetimizi çağdaş medeniyetler seviyesine çıkarmak ve gelecek nesillere teslim etmek olacaktır. Cumhuriyetimizin kurucusu büyük önder Atatürk, “Benim naçiz vücudum elbet bir gün toprak olacaktır, ancak Türkiye Cumhuriyeti ilelebet payidar kalacaktır…” İnancım odur ki, milletin istiklalini yine milletin azmi ve kararlılığı nesiller boyu yaşatacaktır. Bu güzel vatanımız için canlarını feda eden aziz şehitleri rahmet, minnet ve saygıyla anıyorum. 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramınız kutlu olsun…” dedi.

GENÇLİK YÜRÜYÜŞÜ COŞKUYLA GERÇEKLEŞTİ..

Yine 19 Mayıs kutlamaları kapsamında Çekmeköy Belediyesi’nin düzenlediği Gençlik Yürüyüşü’ne 7’den 70’e binlerce Çekmeköylü katıldı.Genç yaşlı binlerce vatandaşın katıldığı  kutlamalardan biri olan ve Çekmeköy’de ilki gerçekleştirilen Gençlik Yürüyüşü ilçede ilgiyle karşılandı. Mimar Sinan Mahallesi’nde bulunan Av. Sıddık Eraslan Sosyal ve Spor Tesislerinden başlayıp, Şehit Üsteğmen Arif Kalafat Doğa Parkı’nda bando ve marşlar eşliğinde Şahinbey Caddesi’nden Madenler Meydanı’na inen korteje vatandaşlar cam ve balkonlarından eşlik etti.

Programda konuşan Belediye Başkanı Orhan Çerkez;“Değerli gençler kıymetli komşularımız. Biliyorsunuz Bugün Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı. Tüm gençlerimizin ve komşularımızın bayramını kutluyorum. Gazi Mustafa Kemal Paşayı Atatürk'ümüzü, ülkemizin kurucusunu saygıyla anıyor rahmet diliyorum. Kurucumuz bu ülkemizin geleceğini gençlere emanet etti bizler de bugün naçizane bu tesisimizi gençlerimizin hizmetine sunduk. Bugün bu tesisteki tüm hizmetler gençlerimiz için ücretsiz olarak sunulacak. Diğer tesislerimizde de yine fiyatlarımızı aşağı çekerek siz gençlerimizin hizmetine sunduk. Bu tesisler sizin için var. Bizler de sizlerin yanındayız. Yeter ki gençlerimizin ümidi yıkılması, gençler geleceğe ümit dolu baksın. Bilimde, sanatta, eğitimde mutlaka ihtiyacı olan gençlere elimizden geldiğince destek sağlayacağız” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner44

banner43