Öne Çıkanlar Kıbrıs Barış Harekatının 45. Yılında Kıbrıs Ve Egede Çember Daralıyor ptt seçim itiraz çekmeköy Sancaktepe

Bu haber kez okundu.

122 ÇK ŞAHİNBEY KAVACIK HATTI

Çekmeköy Belediyesi ve İETT arasında yapılan görüşmeler neticesinde Çekmeköy’den Kavacık’a otobüs hattı konuldu. 122ÇK isimli otobüs hattı, Şile Yolu Fatih Sultan Mehmet Köprüsü girişini kullanarak Kavacık’a ulaşacak. 21 duraklı 19 km’lik hatta yolculuk, Şahinbey durağından başlayarak, Kavacık Aktarma İstasyonu’nda son bulacak.

Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz, “Vatandaşlarımızdan çok gelen bir talepti bu doğrultuda İETT yetkilileri ile görüşerek hattı ilçemize kazandırdık. Yetkililerimize çok teşekkür ediyoruz. İlçe halkımız için hayırlı olsun,” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Rıfat ÇAKIR 5 yıl önce

Öncelikle yetkililer teşekkür ediyorum,ancak bu otobüsün güzergahini otobandan değilde Taşdelenden başlatıp Şahinbey Üzerinden Mezarlığa oradan Çavuşbaşı yoluna girip Kavacık daha rantabl olur diye düşünüyorum zira bu bölge de büyük ihtiyaç var .

Avatar
Rıfat Çakır 5 yıl önce

Öncelikle teşekkür ediyorum ancak,bu rota yerine Taşdelen -Şahinbey Çavuşbaşı -Kavacık güzergahı daha rantabl olur diye düşünüyorum.

Avatar
Mefaret 5 yıl önce

Ulaşım kısıtlı umranıyey gıtmek ıcın bır saat otobandan sık aralıklarla seferler konulmalı

Avatar
Hulya Ercan 5 yıl önce

Rifat Çakir.... Beyin tavsiye ettigi yol güzargahi cok cok daha faydali.olurdu....

Avatar
Mehmet Turk 5 yıl önce

Yalan oyle sefer yok kavacik perondaki yetkililere sordum hat var otobus yok diyorlar.Bu nasil bir kandirmaca anlayamadim.

Avatar
zamazingo 5 yıl önce

250 bin nufüslu çekmeköy de Ümraniye içine giden otobüs yok kavacık nedir ki.