Öne Çıkanlar karadeniz dekorasyon Çekmeköy Oto Ekspertiz Nerede hicabi çamlıca Haluk Ulusoy: Kocaeli Değer Otizm Derneği

Bu haber kez okundu.

Korkut Özdemir: '2017 Yılında İnşaat Sektöründe Yüzler Gülecek'

İnşaat sektöründe birçok önemli projeye imza atan, İstanbul Kentsel Dönüşüm İnşaat Peyzaj Mimarlık A.Ş.’nin CEO’su Korkut Özdemir, 2016 yılı tüm dünyada ve Türkiye’de belirsizliğin ve karamsarlığın oldukça arttığı bir yıl olduğunu, yıl boyunca küresel ekonomide sürekli durgunluk gözlemlendiğini söyledi.

15 Temmuz’daki başarısız darbe girişimi, Rusya ile yaşanılan gerginlikler, yakın bölgede yaşanan savaş, Türk ordusunun sınır ötesi operasyonu gibi gelişmelerin yaşandığı 2016 yılında, her sektörde olduğu gibi inşaat sektöründe de durgunluk yaşandığını belirten Korkut Özdemir, Türkiye özelinde, 2017 yılında büyük bir toparlanma beklendiğini belirtti.

Türkiye büyümesinin lokomotifi olan inşaat sektörünün 2017’de de büyümede büyük payı olacağını, kamu kesiminde yatırımların artacağını söyleyen Özdemir, "2017 de daha iyi bir manzara ve inşaat sektöründe canlanma olacaktır. Yeni yılla birlikte Türkiye’nin birçok bölgesindeki konut projelerinin hızlanlanmasının, inşaat sektöründeki büyümeyi destekleyecek. Devlet de destek mekanizmalarıyla bu süreci teşvik etmek için var gücüyle çalışmaktadır. Özellikle, yılın ikinci yarısından sonra atılacak hızlı ve etkin adımlar, iç ve dış politikada yatıştırıcı bir atmosferin hakim olması, yıl geneline büyük oranda olumlu yansıyacaktır" dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.