Öne Çıkanlar çekmeköy kuyumcu soygunu Sancaktepe TEMde İETT otobüsü servis minibüsüne çarptı: 4 yaralı sami yayla sürücüsüz metro mahmut hoca

Bu haber kez okundu.

Beykoz'dan Suriye'ye Yardım Eli

Kan ve gözyaşının dinmediği Suriye topraklarına Beykoz Belediyesi yardım elini uzattı. Deniz Feneri Derneği'nin ulaştıracağı yardım malzemeleri 2. TIR'a da yüklendi ve teslim edildi. Beykozluların ilçedeki 12 Atık Getirme Merkezi'ne bıraktıkları ikinci el giysiler temizlik işleri müdürlüğü ekipleri tarafından ayrıştırıldı, temizlenip ütülenerek elde edilen 50 bin parça giysi derneğe verildi.

SOSYAL BOYUT KAZANDI

Hazırlanan giysileri inceleyen Başkan Yücel Çelikbilek atık getirme merkezlerine vatandaşın ilgisinden oldukça memnun olduklarını ifade ederek: “Bir çevre projesi olarak kurduğumuz atık getirme merkezleri sosyal dayanışma boyutu da kazandı. Burada toplanan giysileri TODEM aracılığıyla ilçedeki ihtiyaç sahiplerine de ulaştırıyoruz. Geçen ay 100 bin parçadan oluşan 1 tır dolusu giysiyi mağdur Suriye halkına dağıtılmak üzere Deniz Feneri Derneği’ne teslim etmiştik. İlgi fazla olunca ikinci tırı da hazırladık. İlçe sakinlerimize çevreye ve Suriyeli kardeşlerimize gösterdikleri duyarlık dolayısıyla teşekkür ediyorum” dedi. Deniz Feneri Derneği Başkanı Mehmet Cengiz de aldıkları emaneti en kısa sürede Suriye'ye ulaştıracaklarını belirterek Beykoz Belediyesi’ne teşekkür etti.

rite aid beauty coupons walgreens photo coupon prints
medical termination of pregnancy how can i do abortion
gabapentin 300mg lasix 100mg
kamagra super kamagrashop
coupon prescription lilly cialis coupon
ventolin sprej ventolin doping
abortion pill rights low cost abortion pill
amoxicillin endikasyonlar amoxicillin antibiyotik fiyat
clomid testosterone clomid testosterone

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.