Öne Çıkanlar Atanamayan Uzmanlar Derneği Kadın Kollari İl Başkanları Açıklama Yaptı 14ÇK arıza Cumartesi büyük gün.. Muhtarlık adaylığından çekilen Ayşe Güneş siyaset mi yapacak ?

Bu haber kez okundu.

Çekmeköy Tapu Müdürü gitti meydan ayakçılara kaldı

Çekmeköy’de uzun yıllar Tapu müdürü olarak hizmet eden ve mütevazi kişiliği ile her kesin gönlüne taht kuran İrfan Aydın artık Gölcük Tapu Müdürlüğünde görevine devam edecek.. Edecek etmesine de meydanı boş bulan sözde müdür yardımcıları vatandaşa isyan ettiriyor..

MÜDÜR GİTTİ MEYDAN AYAKÇILARA KALDI

Güler yüzü ve hizmeti ile herkesin sevgisini kazanan ve ataması Gölcük Tapu Müdürlüğüne çıkan İrfan Aydın’ın daha ayağının tozu gitmeden sözde müdür yardımcılarının vatandaşa olan davranışlarını görenler şaşkınlıklarını gizleyemeyerek tepki gösteriyorlar.

BAZI İŞADAMLARINI AYAKTA KARŞILAYIP DÜĞME İLİKLİYORLAR

Bir soru dahi soran vatandaşı azarlar gibi yada bir evrakını İşlerini layıkıyla yapmaya çalışan memurların çalıştığı içeriye vermek için giren vatandaşı aşağılar gibi hal ve durumların sergilendiği sözlü tartışmalara kadar gittiği Tapu müdürlüğünde bazı işadamlarına bu sözde müdür yarımcılarının ayağa kalkarak düğme iliklemeleri ise vatandaşlar tarafından “Adamına göre muamele bu olsa gerek” diyerek bir çok vatandaşın tepkilerini göstermeleri ise dikkatlerden kaçmıyor.  

VATANDAŞ EŞİT ŞART İSTİYOR

Yok efendim ben şu adamım, yok efendim ben şu firma sahibiyim, yok efendim ben şu kurumun yönetim kurulu başkanıyım diyerek kendisi gitmeden işleri tıkır tıkır Tapu müdürlüğünde ilerleyen ve telefonla iş görenler değil gariban bir vatandaşa yaklaşım ne ise herkese eşit bir yaklaşımın olması gerektiği vatandaşlarca vurgulanmakta. 

pharmacy discount card massardoelectronics.com discount coupons for prescription medications
rite aid video coupons deepajha.com photo code walgreens
risperdal consta risperdaloro risperdal forum
avelox nuspojave solluna.somee.com avelox
metoprolol tartrate 50 mg go metoprolol dose for anxiety
abortion pill rights how much does abortion pill cost low cost abortion pill
types of abortion pill how much does abortion pill cost

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner44

banner43