Çekmeköy Haber

Selamet Aygün ; Çekmeköy belediye başkan aday adayı oldu

ÇEKMEKÖY

Ak Partinin kurulduğu günden bugüne aktif siyaset yapan aynı zamanda Çekmeköy Ak partiden İstanbul Büyükşehir Belediyesi meclis olan Selamet Aygün belediye başkan aday adayı oldu. 

Çekmeköy Ak Partide aday adayı isimlerine Selamet Aygün'de katıldı. Yücel Yalçınkaya, Celal Cebir ve mevcut belediye başkanı Ahmet Poyraz'ın yarıştığı aday adaylık listesine Selamet Aygün'de katılmış oldu. Çekmeköy Ak Parti ilçe başkanı Salih Kırıcı'ya Çekmeköy belediye başkan aday adaylık dilekçesini veren Selamet Aygün "Mevlam hakkımızda hayırlı olanını nasip etsin. Ak Partimizin kurulduğu günden bu güne mücadele ediyoruz. İnşallah hayırlısı olur" dedi. 

SELAMET AYGÜN KİMDİR?
Kastamonu Cide doğumlu. İlkokul eğitimimi köyünde; Ortaokul, lise ve üniversite eğitimimi İstanbul’da tamamladı. 1985 yılında, Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesinden mezun oldu. Bir dönem memurluk görevi sürdürdükten sonra aile şirketinde ticarete başladı. Siyasete Ümraniye’de Fazilet Partisi İlçe Yönetim Kurulu Üyesi olarak başladı. AK Partinin Kurucu İlçe Yönetim Kurulu Üyeliği ve İlçe Tanıtım Birim Başkanlığı yaptı. Çekmeköy Belediyesi Meclis Üyesi ve Çekmeköy Belediyesi Meclis Grup başkanı olarak görev yaptı. Selamet Aygün evli 3 çocuk babasıdır. 

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.