Çekmeköy Haber

BTP Çekmeköy Belediye Başkan Adayı Eren Şimşek'ten Gazetimize ziyaret.

ÇEKMEKÖY

Gazetemizi ziyaret eden Bağımsız Türkiye Partisi Çekmeköy Belediye Başkan Adayı Eren Şimşek, 31 Mart seçim gündemine ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Gazetemiz ÇekmeköyHaber’i ziyaret eden Bağımsız Türkiye Partisi Çekmeköy Belediye Başkan Adayı Eren Şimşek, sahada olduklarını ve seçim çalışmalarını her geçen gün daha da yükselen bir performansla sürdürdüklerini kaydetti. Seçmenin ekonomik açıdan sıkıntıda olduğunu anlatan Şimşek, herkesin bir çıkış yolu arayışında olduğunu, bu yolun da Bağımsız Türkiye Partisi olduğunu ifade etti. Şimşek, gittikleri her yerde projelerini anlattıklarını ve halktan güzel tepkiler aldıklarını söyledi. Şimşek, Çekmeköy’ün tüm sorunlarını ve çözüm yollarını iyi bildiklerini sözlerine ekledi.

Eren Şimşek Kimdir?

Eren Şimşek, 1993 yılında İstanbul Kadıköy’de dünyaya gelmiştir. 1995 yılından beri Çekmeköy’de ikamet etmektedir. İlkokul ve ortaokul eğitimini Çekmeköy’de, lise eğitimini Ataşehir’de tamamlamıştır. Şu an Atatürk Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik Bölümünde ve Anadolu Üniversitesi İş Sağlığı ve Güvenliği Bölümünde eğitim hayatına devam etmektedir. Eren Şimşek, evli ve 2 çocuk babasıdır.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.