Öne Çıkanlar çekmeköy Sancaktepe kahve makinesi Ümraniye tiyatro

Bu haber kez okundu.

Hafriyat Kamyonlarının Kazasında 1 Kişi Yaralandı
Sancaktepe’de, 3 hafriyat kamyonun karıştığı kazada 1 kişi yaralandı. Aşırı hız nedeniyle kazaya neden olduğu öne sürülen kamyon sürücüsü ise olay yerinden kaçtı.
 
Kaza, Paşaköy Pendik Şile yolu Paşaköy Sapağı’nda meydana geldi. İddialara göre; hızla gelen bir hafriyat kamyonu, önce 34 UH 3788 plakalı kamyona, daha sonra Burhan Deligöz’ün kullandığı 34 MDG 30 plakalı başka bir hafriyat kamyonuna çarptı. Kaza da şarampole yuvarlanan 34 MDG 30 plakalı kamyon sürücüsü Burhan Deligöz yaralandı. Kazaya neden olan kamyon sürücüsü ise olay yerinden hızla uzaklaştı.
 
Kazada yaralanan Deligöz, kendisine çarpan damperli aracın süratli olduğunu ve olayın ardından durmayarak hızla olay yerinden uzaklaştığını söyledi.
 
Kazayı yara almadan atlatan diğer sürücüsü ise, “Adam arkadan serseri mayın gibi geliyor. Çok süratliydi. Ortalığı birbirine kattı, bizi perişan etti.” dedi.
 
haberler
where can i buy abortion pills buy abortion pill online
where can i buy abortion pills buy abortion pill online
cialis 2015 coupon cialis coupon free
ciprofloxacin og alkohol ciprofloxacin hexal 500 mg
imuran imuran alkohol
lasix nome generico lasix nome generico
abortion pill cost alternatives to abortion pill
abortion pill rights low cost abortion pill
amoxicillin endikasyonlar amoxicillin antibiyotik fiyat
abortions facts for abortion pill
feldene ampolla feldene gel

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.