Öne Çıkanlar çekmeköy firma rehberi çekmeköyde microblading Çekmeköy Birey Kurs yaz kampı 3. Kadın Eli Kadın Emeği Festivali Sancaktepede açıldı elektrik

Bu haber kez okundu.

Çekmeköy Belediyesi Alemdağspor'dan Bomba Transfer

Bölgesel Amatör Lig takımlarından Çekmeköy Belediyesi Alemdağspor, dış transferde bombayı patlattı. Kırmızı Beyazlılar son olarak kadrosuna 68 Yeni Aksarayspor’dan 24 yaşındaki orta sahada oyun kurucu olarak görev yapan Zahid Aydın’ı renklerine bağladı.

Teknik Sorumlu Aydın Dursun, As Başkan Zafer Sevencan ve Genel Kaptan Özgür Meriç’inde hazır bulunduğu imza töreninden sonra konuşan Zahid Aydın ” Çekmeköy Belediyesi Alemdağspor’a geldiğim için çok mutluyum, takımın başarısı için mücadele ederek bana güvenenleri mahcup etmeyeceğim” dedi.

Çekmeköy Belediyesi Alemdağspor’un orta sahaya nokta transfer olarak gerçekleştirdiği Zahit Aydın 20 eylül 1992 yılında İstanbul Kartal doğumlu. Genç oyuncu futbol yaşantısına 11 yaşında  Fetih Kelkitspor’da başladı. 14 yaşında ise 207-2008 futbol sezonunda Beşiktaş alt yapısına transfer oldu. 3 yıllık siyah beyazlı  macerasının ardından 2010 sezonunda Kartalspor’un yolunu tuttu. Profesyonel futbol yaşantısı ile 2011 futbol sezonunda Sancaktepe Belediyespor’da başladı. Sancaktepe Belediyespor’da sergilediği başarılı futbol ile Trabzon 1461 takımının yolunu tuttu. Daha sonra kiralık olarak Tuzlaspor formasını giydi. Sezon başı ise Trabzon ekibi ile sözleşmesini karşılıklı olarak fesih etti ve Kayseri Şekerspor ile el sıkıştı. 15 resmi maçta forma giydiği Kayseri Şekerspor’da 2 kez gol sevinci yaşadı. Ardından transfer olduğu 68 Yeni Aksarayspor’da 2 sezon orta sahada beyin görevini üstlendi.

Zahid Aydın’ın futbol kariyerine U21 liginde 50 maçı 2 golü, Türkiye kupasında 1 maçı, Spor Toto 3. Ligde ise 43 maçı 2 golü, BAL Liginde 5 maçı ve 1 golü bulunuyor. Başarılı oyuncu Zahid Aydın 2016-2017 sezonunda Çekmeköy Belediyesi Alemdağspor’un başarısı için mücadele edecek.

SEVENCAN: TRANSFERLERİMİZ SÜRECEK

Çekmeköy Belediyesi Alemdağspor As Başkanı Zafer Sevencan ” Son transferimiz Zahid Aydın, takımımızın orta sahadaki beyin görevini üstelenecek yetenekli ve üst düzey bir futbolcudur. Camiamıza hayırlı olsun. Her geçen gün takımımızda eksik bölgeleri yaptığımız takviyeler ile güçlendiriyoruz. Hocamız Aydın Dursun’un raporları doğrultusunda hareket ederek sezon açılışına kadar transfer çalışmalarını sonlandıracağız ” dedi.

Kaynak: Murat Nazik / futbolamator.com

 

concorde concordia versicherung
metoprolol tartrate 50 mg metoprolol dose for anxiety
lasix nome generico lasix nome generico
cialis effet cialis forum
abortions facts definition of abortion pill
abortion pill quotes average cost of an abortion pill
i had an abortion abortion in new york
shot for alcohol cravings ldn naltrexone side effects

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.