Öne Çıkanlar çekmeköy de hırsızlık Ümraniye Firma Rehberi Şehidi Çekmeköy CHPnin güçlü aday adayı Seyfettin Yıldırım adaylık müracaatını yaptı Çekmeköy de G5 selülit masajı

Bu haber kez okundu.

Çekmeköy Belediyesi Alemdağspor'da Hedef 3'üncü Lig

Bölgesel Amatör Lig takımlarından Çekmeköy Belediyesi Alemdağspor, dış transferde son olarak 3. Lig takımlarından Orhangazispor forması giyen gol yollarının etkili ismi Volkan Serim’i renklerine bağladı.

Bölgesel Amatör Lig ekiplerinden Çekmeköy Belediyesi Alemdağspor, Teknik Sorumlu Keskin Çetinkaya ile devam etme kararı aldıktan sonra transfer çalışmalarına başladı.

2017-2018 sezonunda şampiyonluk hedefleyen Bölgesel Amatör Lig ekiplerinden Çekmeköy Belediyesi Alemdağspor, iç transferde 8 oyuncusu ile anlaşırken, dış transferde Karadeniz Ereğli Belediyespordan Ümit Daşcı’yı,Turgutluspordan  Kaan Akar’ı, Karadeniz Ereğli Belediyespordan Safa Erdal’ı, Pursaklar Belediyespordan Arda Ağırkanı, Zeytinburnu 1957’den Ahmet Kıyıyı, Sarıkamış Belediyespordan Eren Demiri, Çengelköyspordan Batukan Güven’i, Zeytinburnu 1957  spor’dan Muhammed Enes Demir’i, Karabiga Belediyespor’dan Fırat Ekinci’yi, Bağcılarspor’dan tecrübeli stoper İslam Altunkanı, Çengelköyspor’dan Yemen Taş’ı, Bağcılarspor’da Onur Çelik’i ve Maltepespor’da Veysi Öz’ü kadrosuna bağlayan Çekmeköy Belediyesi Alemdağspor son olarak 3. Lig takımlarından Orhangazispor forması giyen gol yollarının etkili ismi Volkan Serim’i renklerine bağladı.

Teknik Sorumlu Keskin Çetinkaya’nın raporları doğrultusunda anlaşılan 1988 Doğumlu Volkan Serim ” Hedefi şampiyonluk olan bir takıma geldiğim için çok mutluyum, Transferimde emeği geçerek ve bana güvenenlere çok teşekkür ederim. Bundan sonra gollerimi Çekmeköy Belediyesi Alemdağspor’un başarısı için atacağım” dedi.

Volkan Serim Kimdir?

Futbola 1999 yılında Üsküdar İcadiyespor altyapısında başlayan golcü futbolcu, daha sonra Sultantepe’ye transfer oldu ardından 2010 yılında Sancaktepe Belediyespor ile profesyonel sözleşme imzaladı. Peşinden Erzurumspor, Kırıkhanspor, Hatayspor, Maltepespor ve Orhangazispor formalarını giyen başarılı oyuncu 2017-2018 sezonunda Çekmeköy Belediyesi Alemdağspor formasını terletecek.

29 Yaşındaki tecrübeli oyuncunun kariyerinde Türkiye Kupasında 8 maçı 3 golü, 2.ligde 26 maçı 4 golü, 3.Ligde 165 maçı 36 golü bulunuyor.

Kaynak: futbolamator.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.