Çekmeköy Haber

Esra Muharremoglu Görgülü Cinayete mi Kurban gitti?

SANCAKTEPE

Geçtiğimiz günlerde Ümraniye’de bulunan Erdem Hastanesinde elini kolunu sallayarak gitmiş olduğu Erdem Hastanesinde önce bebeğini ve daha sonra kaldırıldığı başka hastanede 2 gün sonra hayata yenik düşen Esra Muharremoglu Görgülü cinayete mi kurban gitti sorusu bu günlerde herkesin akıllarında soru işareti bırakıyor.

ÖLÜM OLAYINDA İHMAL VAR MI?

Genç anne Esra Muharremoglu Görgülü ve bebeği ile ilgili ölüm olayında sır perde aralanacak mı ? Hastaneye ailesi ile elini kolunu sallayarak giden ve daha sonrasında cenazesi çıkan olayda ihmal araştırılıyor.

ÖZEL HASTANELERDE İMZA CİNAYETLERİ KURTARIYOR MU ?

Esra Muharremoglu Görgülü’nün ölüm olayı sonrasında gözler bir kez daha özel hastanelerde doğum öncesinde sancıdan bayılacak olan kadına imzalatan kağıtlar akıllara geldi. Sözde yasal olarak kendilerini her hangi bir olumsuz durumda can kurtarıcı olarak hastane yetkilileri tarafından görülen hasta tarafından imzalanan kağıtlar bu tarz ölüm olaylarında ne kadar daha etkili onu da zamanla görmek mümkün.

DOĞUM ÖNCESİ YAPILAN TESTLER PARA TUZAĞIMI?

Yine genç anne Esra Muharremoğlu Görgülü ve bebeğinin ölümü sonrasında hastanelerde doğum öncesi yapılan kontroller hafızaları tazeledi. Bir sürü kontrolün yapıldığı doğum olaylarında anne ve bebek hayatını kaybettiği göze alındığında o testler boşumu yapılıyor ya da para tuzağımı var sorusunu akıllara getiriyor.

HASTANE YETKİLİLERİNDEN KAMUOYU BİR AÇIKLAMA BEKLİYOR

Kamuoyunda büyük yankı uyandıran Esra Muharremoğlu Görgülü ve bebeğinin ölüm olayı ile ilgili ne yazık ki hastane yetkililerinin ağzını bıçak açmıyor. Kamuoyu ve bir sürü vatandaş hasta yakınları, tanıdıkları dostları ise bir açıklama bekliyor. 

medication coupons billzhu.com walgreens photo coupon 100 prints
can i take singulair while pregnant can i take singulair while pregnant can i take singulair while pregnant
champix pfizer click champix pris
lasix nome generico lasix efeitos colaterais lasix nome generico
early abortion pill options abortions cost when is it too late to get an abortion pill
feldene ampolla feldene ampolla feldene gel
abortion pill quotes accuton.com average cost of an abortion pill
abortion pill ru486 how abortions work abortion facts pro life
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.