Çekmeköy Haber

ÇESADER'den Eğitim Günleri

İKİNCİ MANŞET

Çekmeköy Esnaf ve Sanatkârlar Derneği (ÇESADER) eğitim günleri başlıyor.

Çekmeköy Esnaf ve Sanatkârlar Derneği (ÇESADER) ve Çekmeköy Belediyesi katkıları ile 18 Temmuz,25 Temmuz,1 Ağustos ve 8 Ağustos 2017 tarihlerinde Eğitim Semineri düzenleyecek.

Başkan Murat Tekin ve Yönetim Kurulu üyeleri Çekmeköy esnafına nasıl katkı sağlarız yönünde çalışmalarını sürdürüyor. 18 Temmuz, 25 Temmuz, 1 Ağustos ve 8 Ağustos Tarihlerinde düzenleyeceği Eğitim Günleri seminerinde , Müşteri Karşısına Çıkmaya Hazır mısın?, Pazarlığı Siz Yönetin, Finansal Okur Yazarlık ve Yapmak mı? Yönetmek mi? konularında üyeleri bilinçlendirecek. Yapılan Tüm Seminerlere katılan katılımcılara sertifika verilecek, Eğitimleri aynı zamanda ÇESEDER üyesi de olan Gökhan Akdoğan, Yakup Şahin ve Tamer Erer verecek.

Süslü bahçe Cafe Restoran da Eğitim günleri ile ilgili Basını bilgilendirme toplantısı düzenleyen, ÇESADER Başkanı Murat Tekin “ Eğitim ile esnafımız doğru yönde kendini yenileme ve ilerleme şansı yakalayabilir. Doğru bildiğimiz yanlışları görebilir, ben her şeyi biliyorum yanlış mantığı hepimize zarar veriyor. Düzenlediğimiz bu eğitim seminerleri güzel bir fırsat, Belediyemiz de bizi destekledi. Kendilerine çok teşekkür ederiz.” dedi.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.