Çekmeköy Haber

Önce evimizde, sonra deplasmanda

ÇEKMEKÖY

Edirnespor Lige kötü başladı. Ligin ilk maçında kendi sahasında Altınova’ya 3-2 yenilen takımınız, hafta sonu deplasmanda karşılaştığı Çekmeköy Alemdağ maçından da yenilgi ile döndü.

Bölgesel Amatör Lig 12. grup maçında Çekmeköy Belediyesi Alemdağspor grubun iddialı takımı Edirnespor'u 2-0 mağlup ederek ilk galibiyetini aldı.

Sezona mutlak 3. lig parolasıyla başlayan ve iddialı transferler ile kadrosunu güçlendiren Çekmeköy Belediyesi Alemdağspor, Murat Yıldırım başkanlığında sezonun ilk galibiyetine Edirnespor karşısında ulaştı. Çekmeköy Belediye Başkan Yardımcısı Şahmettin Yüksel ve Ahmet Epli'nin de izlediği karşılaşma Alemdağ stadı'nın tadilatının bitmemesi nedeniyle Çavuşbaşı stadında oynandı.

Seyir zevki oldukça yüksek olan karşılaşmada Çekmeköy Belediyesi Alemdağspor ikinci yarıda Yemen Taş'ın çektiği şutta kaleciden seken topun defansa çarpmasıyla 1-0 öne geçti. Ev sahibi takımın başarılı defans oyuncusu ve sürpriz çıkışlarıyla kritik gollerin sahibi Hızır Uzundağ'ın serbest atıştan gelen topu filelere göndermesiyle maçın skorunu ilan etti. 2 – 0

Maçta başka gol olmayınca Edirnespor haftayı yine puan kaybı ile kapadı.

Hasan Boyacoğlu

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.