Çekmeköy Haber

Amasya Suluova’dan Çekmeköy’e gelen lezzet

ÇEKMEKÖY

1992 yılında besicilik ile başladığı sektörde et ve et ürünleri ile ilgilenen Çekmeköy Et, 2006 yılından itibaren Çekmeköy’de faaliyetini sürdürüyor.

Müşterilerine en kaliteli ve özenle seçilmiş ürünler sunma hedefiyle yola çıkarak bugünlere ulaşan Çekmeköy Et, Abdurrahman Kahrıman ve oğulları tarafından hizmet ve kaliteden ödün vermeden, sürekli yenilenip genişletilerek hizmete devam ediyor.

%100 yerli lezzet Anadolu’dan Çekmeköy’e geliyor

Güler yüzlü ve girişken kadrosuyla, değişmeyen kalite ve lezzetteki geniş ürün yelpazesiyle, müşterilerine kurduğu güvene dayalı olumlu ilişkiler ile kuşaktan kuşağa tam bir aile şirketi olmayı başaran Çekmeköy Et, Amasya Suluova’daki çiftliğinden günlük ve taze olarak temin edilen ürünlerin tümü %100 yerli olup, veteriner hekim kontrolünden geçtikten sonra satışa sunuyor.

Kahrıman “Bizim için önemli olan kaliteli hizmet”

Büyük baş ve küçükbaş hayvanlardan elde edilen lezzetli antrikot, kontrfile, kuzu incik, pirzola, biftek, nuar, kıyma, özel besi köy tavuğu çeşitleriyle en kaliteli ve taze etleri Çekmeköy Et Şarküteride bulabilirsiniz diyen firma kurucusu Abdurrahman Kahrıman “Bizim için önemli olan kaliteli hizmet” dedi.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.