Esenyurt MHP ilçe temsilciliği açılışı sırasında bir grup PKK'lı tarafından silah ve bıçaklı saldırıya uğrayan 8 kişinin yaralandığı olayda MHP İstanbul basın danışmanı Cengiz Akyıldız ölmüştü.
Akyıldız'ın cenazesi bu gün 100 binlerce ülkücü tarafından omuzlarda uğurlandı.
HAİN SALDIRIYI 30 KİŞİ GERÇEKLEŞTİRDİ 1 ÖLÜ 7 YARALI
Pazar günü MHP İstanbul belediye başkan adayı Rasim Acar ve il başkanı Abduraman Başkan'nın katılım sağladığı mahalle temsilciği açılışında kan döküldü.
8 kişinin çeşitli yerlerinden yaralandığı olayda kalbinden tek kurşun alan Yusufiyeli Cengiz Akyıldız kaldırıldığı hastanede Pazar akşamı yaşam mücadelesine yenik düştü. Cengiz Akyıldız gözü yaşlı bir çok sevenleri eşliğinde omuzlarda ebedi yolculuğa uğurlandı.
MHP Genel başkanı Devlet Bahçeli'nin de katıldığı cenaze merasimi Fatih Camiinde kılınan ikindi namazına müteakiben defin edildi.
DİŞE DİŞ, KANA KAN, İNTİKAM İNTİKAM SLOGANLARI
Bir çok ülkücünün katıldığı cenaze töreninde söz yerinde ise Fatih Camiisi çevresinde mahşer gibi bir kalabalık vardı.
Gözü yaşlı ülkücülerin bozkurt selamı vererek uğurladıkları Cengiz Akyıldız için "Dişe Diş Kana Kan, İntikam İntikam" sloganları en dikkat çekenlerinden oldu.
Çekmeköy Haber
where can i buy abortion pills buy abortion pill online
rite aid video coupons photo code walgreens
coupon prescription discount coupons for prescriptions
kamagra super kamagrashop
ciprobay ciproxin
free prescription cards discount coupon for free cialis
how much do abortions cost abortion clinics in delaware
abortions facts for abortion pill