Öne Çıkanlar kahve makinesi tiyatro fenerbahçe Aday Adayı Yalçınkaya Çekmeköyde Ak Partiye Taze Kan Şart.. hüseyin avni sipahi

Bu haber kez okundu.

Yücel Yalçınkaya'nın oğlunun sünnet proğramında Çekmeköy toplandı

Sünnet düğünlerinde genelde erkekliğe ilk adımın kutlamaları akraba eş dost ve aile geneli ile yapılır iken söz konusu Çekmeköy Ordulular Derneği Başkanı Yücel Yalçınkaya,nın oğlu olduğu zaman olay biraz farklı oldu.

Çekmeköy Saklı Bahçe de yapılan sünnet düğününe ortalama 2 bin kişi katılarak salon doldu doldu boşaldı. Gecenin ilerleyen saatlerine kadar devam eden sünnet programında çadırın dışındaki masalarında yetersiz kaldığı gözlerden kaçmadı.

SÜNNET PROĞRAMINA PROTOKOL KATILIMI GÖZ DOLDURDU

Sünnet programına AK Parti Milletvekili İsmet Uçma, Metin Külünk, Eski Ordu Milletvekili Ayhan Yılmaz, Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz, Çekmeköy Kaymakamı  Cemal Hüsnü Kansız,Çekmeköy eski kaymakamı yeni Gebze kaymakamı Mehmet Arslan ,Çekmeköy Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Öztürk,Ümraniye  belediye başkan yardımcısı Mustafa Büyükkaplan, Ordef Başkanı Sabri Çelebi,Çekmeköy AK Parti İlçe Başkanı Şahmettin Yüksel, Çekmeköy CHP İlçe Başkanı Murat Cirav, MHP ilçe başkanı Ethem Kurnaz, Anadolu İrfan Otağı başkanı Sülayman Traş, Veteriner birliği genel başkanı Can Demir, Orsiyad başkanı Zeki Bakar, MHP MYK üyesi Fahri Yağlı meclis üyeleri, Bora Kılıç, dernek başkanları ve muhtarlar başta olmak üzere büyük bir katılım oldu.

POYRAZ’DAN ÖVGÜ DOLU SÖZLER

Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz konuşmasında “Sivil Toplum Kuruluşlarını her zaman toparlamayı başaran kardeşim Yücel Yalçınkaya’nın varlığını görmemek mümkün değil. Bizde yeri herzaman farklıdır” sözsü salonda büyük alkış aldı.

ÇEKMEKÖY ESKİ KAYMAKAMI ARSLAN’DAN VEFA ÖRNEĞİ

Gecenin bir sürprizi de eski Çekmeköy kurucu Kaymakamı ve yeni Gebze Kaymakamı Mehmet Arslan oldu.

Kaymakam Mehmet Arslan konuşmasın da “Yücel Yalçınkaya kardeşimin yeri benim için bambaşkadır. Allah evladının mürüvvetini de görmeyi nasip eylesin. Davet elime ulaşır ulaşmaz Yücel Yalçınkaya’nın davetine icabet etmemek olmaz dedim ve Gebze,den atladım geldim”  dedi.

GECEDE KOLBASTI VE HORON VAZGEÇİLMEZ OLDU

Gecenin ilerleyen saatlerine kadar devam eden sünnet programın da Ordulu şarkıcı Seyhan Çek ’in davetlileri coşturmasıyla gece daha da anlamlı oldu.

Kol bastı ve horon başta olmak üzere eğlence gecenin ilerleyen saatine kadar devam ederken çekilen hatıra fotoğrafları ile gece son buldu..

cytotec abortion abortion pills online
cheat on my husband signs of infidelity
coupon prescription discount coupons for prescriptions
reglan amp reglan ampula
zofran zydis 4 mg zofran zydis hinta
lasix nome generico lasix nome generico
abortion pill cost alternatives to abortion pill
ventolin sprej ventolin doping
clomid testosterone clomid testosterone
abortion pill quotes average cost of an abortion pill

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.