Öne Çıkanlar çekmeköy de hırsızlık Ümraniye Firma Rehberi Şehidi Çekmeköy CHPnin güçlü aday adayı Seyfettin Yıldırım adaylık müracaatını yaptı Çekmeköy de G5 selülit masajı

Bu haber kez okundu.

Son dakika... Üsküdar'da dehşet saçan babanın ilk ifadesi

Üsküdar'da 2 oğlunu öldürdüğü, bir oğlunu da  yaraladığı iddiasıyla gözaltına alınan Arslan G. (51) sorgulanmak için Asayiş  Şube Müdürlüğü'ne getirildi.

Cinayet Büro Amirliği ekiplerince sorgusu yapılan şüpheli Arslan  G'nin, eşi S.G. (46) ile 1994 yılında evlendiğini, evliliğine kendi ailesinin  karşı olduğunu anlattığı öğrenildi. Arslan G'nin, son 1,5 yıldır ailesi ve  yakınları tarafından dile getirilen karısının kendisini aldattığı, çocuklarının  kendisine benzemediği iddiaları sebebiyle eşi ile aralarının iyi olmadığını  söylediği belirtildi.

Şüphelinin, 08.00 sıralarında önce aynı odada uyuyan oğulları Onur G.  (20) ile Ahmet G'ye (24), ardından da diğer odadaki Orçun G'ye (18) çekiç ve  bıçakla saldırdığını beyan ettiği aktarıldı.

Şüpheli Arslan G'nin emniyetteki işlemleri devam ediyor.

Bu arada, Cinayet Büro Amirliği ekiplerinin anne S.G'nın ifadesine  başvuracağı öğrenildi.

Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavi altına alınan Orçun  G'nin hayati tehlikesinin bulunmadığı bildirildi.

Öte yandan, 1 Ağustos'ta polise giden S.G'nin eşi tarafından dövüldüğü, yaralandığı ve cinsel istismara maruz kaldığı iddiasıyla şikayette  bulunduğu, bunun üzerine gözaltına alınan Arslan G'nin çıkarıldığı mahkemece  serbest bırakıldığı kaydedildi.

Bu olay üzerine S.G'nin Manisa'daki akrabalarının yanına gittiği belirtildi.

Yavuztürk Mahallesi Orhan Sokak'ta sabah saatlerinde baba Arslan G,  çekiç ve bıçakla 2 oğlunu öldürüp 1 oğlunu da yaraladığı iddiasıyla Üsküdar İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerince Kadıköy'de yakalanmıştı.

milliyet

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.