Öne Çıkanlar Seçimlerde FETÖCÜ aday adayları nerelerde yer bulmaya çalışacaklar 2024 Performans Programı ve Bütçesi Oyçokluğu İle Geçti.. Yeşil belde sitesi çekmeköy 216 Yapı büyük bir projeye imza attı Cumhur ittifakı

Bu haber kez okundu.

Sancaktepe’de silahlı kavga: 1 ölü 1 yaralı

Olay, Atatürk Mahallesi Ayhan Sokak üzerinde Salı günü meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, aralarında husumet olduğu öğrenilen ve bu sebeple bir gün önce polise şikayette bulunan iki grup arasında sokakta tartışma çıktı.

Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine silahlar ateşlendi. Silahlı kavgada, Selahattin G. vurularak hayatını kaybederken, Mirze Ö. yaralandı. Sancaktepe asayiş büro ekiplerinin çalışması sonucu olaya karıştıkları tespit edilen Süleyman P. ve Olcay S. kısa sürede gözaltına alındı.

Çeşitli suçlardan kaydı olduğu öğrenilen zanlıların Sancaktepe asayiş bürodaki işlemlerinin sürdüğü öğrenildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.