Öne Çıkanlar Çekmeköy Birey Kurs yaz kampı 3. Kadın Eli Kadın Emeği Festivali Sancaktepede açıldı çekmeköyde microblading çekmeköy firma rehberi elektrik

Bu haber kez okundu.

Ergen Ataşehir'i coşturdu

4. Kardeş Kültürlerin Festivali’nin üçüncü gecesinde sahneye çıkan Gülben Ergen Ataşehirlileri coşturdu.

Ataşehir’de bu yıl dördüncüsü düzenlenen Kardeş Kültürlerin Festivali’nin üçüncü gecesi Komedyen Yavuz Seçkin’in sunumuyla renklendi. İlk olarak sahneye çıkan Yavuz Değirmenci, Ataşehirlilere Anadolu’nun farklı yörelerinden türküler söyledi.

Festivali’nin üçüncü gecesinde sahneye çıkan Gülben Ergen ise Ataşehirlilere en güzel şarkılarını söyledi. Binlerce Ataşehirli Gülben Ergen’in şarkılarına eşlik ederken, prestij caddesinde evleri bulunan mahalleliler de evlerinin pencere ve balkonlarından konseri izlediler.

Küçükbakkalköy Mahallesi Prestij Caddesi’nde yapılan konseri Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi, eşi Gamze Akkuş İlgezdi, Belediye Başkan Yardımcıları Hüseyin Hışman ve Abdullah Der de Ataşehirlilerle birlikte izledi. Başkan Battal İlgezdi, festivale katılarak Ataşehirlilerle buluşan Gülben Ergen ve Yavuz Değirmenci’ye çiçek ve teşekkür plaketi verdi.

Festivalin üçüncü gecesinde Ataşehirlilere bir konuşma yapan Başkan İlgezdi, barış ve kardeşlik mesajları verdi. Yönetici kurumların; insanlar arasında din, dil, ırk, mezhep ve siyasi görüş ayrımı yapmaksızın hizmet vermesi gerektiğini vurgulayan Başkan İlgezdi, Ataşehir Belediyesi olarak biz fark gözetmeksizin hizmet verdik ve vereceğiz. Benim için yeni dönemde Ataşehir Belediye Başkanlığına aday olmayacak diyorlar. Bu doğru değil, yeni dönemde de adayım. Sizlere daha iyi hizmet sunmak için, sizler için, adayım” dedi

where can i buy abortion pills go buy abortion pill online
buy abortion pill abortion pill online purchase abortion pill
on line abortion pill where to buy abortion pills online where to buy abortion pill
how to order the abortion pill online abortion pill order abortion pill
cytotec abortion abortion pill abortion pills online
cytotec abortion online purchase abortion pill abortion pills online
amoxicillin trihydrate go amoxicillin bivirkninger
kamagra bestellen blog.jrmissworld.com kamagra 100
avelox nuspojave solluna.somee.com avelox
bimatoprost hair sporturfintl.com bimatoprost hair
vermox tablete doziranje vermox tablete doziranje vermox suspenzija

Anahtar Kelimeler:
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.