Öne Çıkanlar çekmeköy Sancaktepe kahve makinesi Ümraniye tiyatro

Bu haber kez okundu.

Çekmeköy toki'den daire alanlar. Hadi Çemişgezek örneğini sizde gösterin

Tunceli’nin Çemişgezek İlçesi’nde, TOKİ tarafından alt gelir grubunda bulunanlar için yaptırılan konutlardan alan AK Parti İstanbul Milletvekili Mustafa Ateş, Çemişgezek Belediyesi eski Başkanı Metin Levent Yıldız ile bazı işadamları, bu konutları iade etmek için TOKİ’ye yazılı başvuruda bulundu.

Buraya kadar her şey tamam  ama bu olaya birde Çekmeköy penceresinden bakalım.

ÇEKMEKÖY’DE TOKİ’DEN DAİRE ALANLAR HANGİ GRUPTAN

Tunceli Çemişgezek’te olan olay ile ilgili olarak vicdan muhasebesini birde Çekmeköy TOKİ’den daire alanlar ile için yapılması gerektiği her kesim tarafından konuşulmakta. Çekmeköy TOKİ’den daire alanların hangi gelir grubuna girdikleri ise merak konusu oldu. Şimdi Çekmeköy’lü vatandaşlar bu sorunun cevabını bekliyor.

ÇEKMEKÖY’Ü YÖNETMEYE TALİP ALT GELİR GRUBUNA GİREN TOKİ’DEN DAİRE ALANLAR KİMLER?

Aylık gelirlerine baktığınız zaman maşallah nazar değmesin dersiniz. Ama söz bir umutla yıllarca kiradan kurtulmak için bu tarz fırsat bekleyenlerin hakkını gasp etmekse onuda söyleyecek pek çok söz vardır elbette. Nasıl bir Milletvekili belediye başkanı ve işadamlarının alt gelir grubundan gösterilerek sözde 70 bin TL. Dairenin satışı yapılıyor ise Çekmeköy’de 400 bin TL değerinde alt gelir grubuna giren Çekmeköy’ü yönetmeye talip,siyasetçiler, işadamları, bürokratlar, belediye başkan yardımcıları, meclis üyelerinin gelir düzeyini ve bunların kimler olduğunu bilmeyenler şimdi merak etmekteler.

ÇEMİŞGEZEK’TE 70, ÇEKMEKÖY’DE 400 BİN TL DAİRE FİYATLARI

Yine gündem konusu olan Çemişgezek’te bir dairenin fiyatı 70 bin TL iken Çekmeköy’de 400 bin TL olması konusu oldu. Adaleti adliye koridorlarında arayan br çok vatandaş olduğu kadar. Adaleti kendi aralarında ayarlayanların ne den de kimlerin haklarına girdiklerini ise şöyle bir düşünmeleri gerektiği konusu ise bu günlerde en önem arz edenlerden bir tanesi oldu.

İHTİYACI OLAN MEMUR VE İŞÇİLERİ ANLAMAK MÜMKÜN

İhtiyacı vardır gerçek anlamda oturacak bir daire sahibi olacak bir memur ve işçi vardır onları anlamak mümkün ama gelir düzeyi alt gruba girmeyen sözde yöneticilere söyleyecek tabii ki de çok söz vardır. Yeri geldiği zaman Kıbrıs’ta kumar masalarında gecelik 30-40 bin TL kayıp edenlerin bile dairesinin olduğunun düşünüldüğü Çekmeköy TOKİ’de gerçek anlamda ihtiyacı olup ta daire sahibi olamayanların isyanının bir gün sesi duyulur.

ÇEKMEKÖY’DE ÇEMİŞGEZEK ÖRNEĞİ YAŞANIR MI?

Kısa ve öz sorulacak sorulardan bir tanesi ise Çekmeköy’de Çemişgezek örneği yaşanır mı? AK Parti İstanbul Milletvekili Mustafa Ateş, Çemişgezek Belediyesi eski Başkanı Metin Levent Yıldız ile bazı işadamları, bu konutları iade etmek için TOKİ’ye başvurdu vurmasına da. Bunları sizler zamanında nasıl aldınız sorusunu yönetmekten ziyade. Yine Çekmeköy’de iade konusunda bir örnek yaşanır mı ? O nu da yakın zamanda görürüz. 

on line abortion pill where to buy abortion pill
cytotec abortion abortion pills online
walgreens store coupons prescription discount codes
medication coupons walgreens photo coupon 100 prints
prescriptions coupons canada drug pharmacy coupon
can i take lodine with ibuprofen can i take lodine with ibuprofen
cialis cpr cialis cpr
amoxicillin-rnp amoxicillin antibiyotik fiyat
duphaston i ovulacija duphaston tablete
non surgical abortion pill first trimester abortion pill

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.