Öne Çıkanlar Merhamet Ve Adalet Yarışması anneler günü Gazi Çekmeköy Tapu Müdür gitti meydan ayakçılara kaldı Çekmeköy Ak Partide; Kılıçlar Çekiliyor mu? 2019 yerel seçimlerinde aday adayları kimler ?

Bu haber kez okundu.

Altunizade'de Yaya Üst Geçitleri Kaldırılıyor

Üsküdar Altunizade'de Mahir İz Caddesi ile Kısıklı Caddesi üzerinde bulunan dört yaya üst geçiti, Üsküdar Ümraniye Çekmeköy metro hattının faaliyete geçecek olması sebebiyle kaldırılıyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından açılışı yapılacak Üsküdar Ümraniye Çekmeköy Metro hattının ilk etabının hizmete alınmasıyla, daha önce yaya geçişleri için kullanılan Altunizade kavşağındaki dört yaya üst geçiti kaldırılıyor. Vatandaşlar geçişler için bundan böyle Altunizade metro durağı alt geçitlerini kullanılacaklar.

Metro inşaat firması yetkilileri tarafından yapılan çalışmada, üst geçitler parçalar halinde kesilerek vinç aracılığıyla tırlara yükleniyor. Çalışmanın sabah saatlerine kadar sürmesi bekleniyor. 

sondakika.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Esra.. 6 yıl önce

Iyi kaldirsinlar köprü yakinda yayalara araba çarpar ölür insanlari üzersiniz...