Öne Çıkanlar çekmeköy de hırsızlık Ümraniye Firma Rehberi Şehidi Çekmeköy CHPnin güçlü aday adayı Seyfettin Yıldırım adaylık müracaatını yaptı Çekmeköy de G5 selülit masajı

Bu haber kez okundu.

Ümraniye’de veteriner kliniği talebi

Ümraniye’de ‘Sokak hayvanları yalnız değildir’ adlı kampanya başlatan hayvan hakları savunucuları veteriner kliniği talep ettikleri Ümraniye Belediyesinden henüz bir cevap alamadıklarını belirtti. Veteriner kliniği için topladıkları imzaları belediyeye teslim ettiklerini belirten hayvan hakkı savunucularından Yazgülü Yıldırım, “Barınaktaki veteriner birimi yetersiz. Ümraniye'de çok büyük bir veterinerlik kliniğinin olması şart. Ama sadece klinik yetmediğini de anladık. Çünkü sokak hayvanlarının sorunları çok büyük. Öncelikle hayvanları besleyen yoksul kişilere mama desteği, ya da belli yerlere mama, besleme noktaları yapılması gerekiyor. Kedi ve köpek evlerinin yapılması gerekiyor, çünkü kışın sokakta donuyorlar. Yazın da su kapları ve sokaktaki hayvanlara tıbbi yardım talep ediyoruz” dedi. Ümraniye'deki hayvan barınağının şartlarının iyileştirilmesini de talep eden Yıldırım, “Her hayvan kendi sokağında yaşam hakkına sahiptir. Barınaklar olmamalı ama geçiş sürecinde insanlar bilinçleninceye kadar o barınakların daha yaşanabilir hale getirilmesi gerekiyor. Kışın ısıtılması gerekiyor. Oraya giden hayvanların aşılarının yapılması gerekiyor” diye konuştu. (İstanbul/EVRENSEL)

Anahtar Kelimeler:
ÜmraniyeVeterinerKlinik
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.